Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν επιλέγει ελληνικό μενού από την γκουρμέ κουζίνα του Porto Carras Grand Resort

undefined

 

Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί όχι μόνο έναν συναρπαστικό και απόλυτα ασφαλή προορισμό αλλά και ευκαιρία για μια συνολική γευσιγνωστική και γαστριμαργική εμπειρία χάρη και στην υψηλού επιπέδου γκουρμέ μεσογειακή κουζίνα του.

Τα χαρακτηριστικά αυτά προφανώς εκτιμήθηκαν και αναγνωρίσθηκαν δεόντως από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και την υψηλή συνοδεία του που απόλαυσε τις εξαιρετικές γαστρονομικές δημιουργίες της κουζίνας του φημισμένου ξενοδοχειακού συγκροτήματος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα στις 26 & 27 Μαΐου 2016 και την προσκυνηματικού χαρακτήρα άφιξή του στο Άγιο Όρος.

Χάρη στην εγγύτητα του Porto Carras στο Άγιο Όρος και τη δυνατότητά του να ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες σημαντικών φιλοξενούμενων, η ομάδα a la carte του Porto Carras με επικεφαλής τον καταξιωμένο και πολυβραβευμένο Έλληνα σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη, ανταποκρίθηκε άμεσα και ανέλαβε να ετοιμάσει πιάτα ενός εξαιρετικού ελληνικού μενού τα οποία έφτασαν στο πολυτελές σκάφος που φιλοξενούσε τον ρώσο πρόεδρο στα ανοιχτά του Αγίου Όρους, προς τέρψιν όλων των παρευρισκόμενων υψηλά ιστάμενων προσώπων.  

Το μενού περιελάμβανε καθαρά Ελλάδα! Μουσακά παραδοσιακό, μελιτζάνα ιμάμ με πορτοκάλι που λιώνει στο στόμα, ψάρι γεμιστό με αρωματικά χόρτα, μελιτζάνα σαλάτα, κακαβιά και κατσικάκι χυλωμένο στο φούρνο, ένα πλήρες σύνολο αντιπροσωπευτικών ελληνικών γεύσεων. Ενώ την αποστολή των πιάτων ανέλαβαν σημαίνοντα πρόσωπα της συνοδείας του Ρώσου Προέδρου τα οποία διέμεναν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, καθώς το PortoCarrasείχε επιλεγεί από τον Ρώσο Πρόεδρο ως τόπος διαμονής της συνοδείας του καθώς και πιθανής δικής του.

Το Porto Carras Grand Resort με τις υψηλού επιπέδου και άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις του που παρέχουν πάντα ασφάλεια και άνεση σε V.I.P. φιλοξενούμενους, αποτελεί κλασσική και σταθερή επιλογή διαμονής υψηλών προσώπων και της συνοδείας τους, καθώς είναι σε θέση να προσφέρει όλες τις ανέσεις και ευκολίες  και να καλύψει κάθε είδους ανάγκες και υψηλές επιθυμίες, μεταξύ αυτών και των υψηλών γαστριμαργικών.

Άλλωστε στο Porto  Carras Grand Resort πραγματοποιείται κάθε χρόνο το πιο συναρπαστικό φεστιβάλ ελληνικής γαστρονομίας, το GREEK GASTRONOMY FESTIVAL όπου γεύσεις, χρώματα και αρώματα κάθε γωνιάς της Ελλάδας πλημμυρίζουν τις κουζίνες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος δημιουργημένες από τα χέρια των πιο διάσημων και καταξιωμένων σεφ της χώρας μας.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επέλεξε το Porto Carra sGrand Resort ως τόπο διαμονής του και της συνοδείας του, καθώς το είχε επίσης επισκεφθεί τον Σεπτέμβριο του 2005 όταν για πρώτη φορά είχε μεταβεί στο Άγιο Όρος, κατά τη διάρκεια της οποίας εντυπωσιάστηκε από τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του, την φυσική ομορφιά της τοποθεσίας αλλά και από το υψηλό επίπεδο ασφάλειας ενός μοναδικού θερέτρου αναψυχής παράλληλα με την αίγλη ενός Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου .

Διάσημο σε όλο τον κόσμο για την ιδανική τοποθεσία του, τις συνεδριακές υποδομές και την άψογη εξυπηρέτηση, το Porto Carras Grand Resort, με 18 συνεδριακές αίθουσες εκ των οποίων η μία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2.500 άτομα, με δυνατότητα διεξαγωγής μεγάλων συνεδρίων συνολικά μέχρι και 6.500 συνέδρων, είναι από τα ελάχιστα στην Ελλάδα που ειδικεύονται σε διεθνή συνέδρια μεγάλων απαιτήσεων.

Επιπλέον η Porto Carras Μarina είναι η μοναδική ιδιωτική μαρίνα στην Ελλάδα, με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη μέχρι 55μ μήκος και βάθος 5.5μ. και βραβεύεται 17 συνεχή έτη με το διεθνές σήμα «Γαλάζια Σημαία» για τα κρυστάλλινα νερά της, καθώς και τη συμβολή της στην την προστασία του περιβάλλοντος.

Η ασφάλεια των πελατών και των σκαφών της μαρίνας, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για το Porto Carras Grand Resort και για τον σκοπό αυτό η μαρίνα είναι πλήρως περιφραγμένη και φυλάσσεται συνεχώς τόσο μέσω καμερών κλειστού συστήματος τηλεόρασης (CCTV), όσο και με την συνεχή ύπαρξη security σε 24ωρη βάση (εποχούμενη και πεζή). 

Δίνοντας μέγιστη προτεραιότητα στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος, η Porto Carras Μαρίνα δεσμεύεται για τη συνεχή βελτίωσή της, καθιερώνοντάς την ως τον ασφαλή προορισμό για όλους. 

Ο Όμιλος της Τεχνικής Ολυμπιακής που διαχειρίζεται το Porto Carras με συνέπεια από το 1999 έως σήμερα, μένει πιστός στο όραμά του, το Porto Carras Grand Resort να αποτελεί το πλέον διάσημο προορισμό για όλους τους ταξιδιώτες παγκοσμίως με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, επενδύοντας εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο σε σύγχρονες περιβαλλοντικές και ξενοδοχειακές υποδομές ώστε να προσφέρει μια απόλυτα ξεχωριστή εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες, διατηρώντας και επεκτείνοντας όλες τις υποδομές ασφάλειας που διαθέτει.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο