Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Northern Greece Golf Challenge CUP 2017

undefined

 

Το Porto Carras Grand Resort, βραβευμένο ως κορυφαίο Best Golf Resort στα Greek Hospitality Awards 2017 αλλά και χρυσό βραβείο στα Tourism Awards 2017,φιλοξενεί το Northern Greece Challenge Golf Cup!

Το τουρνουά διοργανώνεται από το Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με το γήπεδο του golf της Κέρκυρας με κύριο στόχο να φέρει πιο κοντά τα μέλη των δύο γηπέδων και να αναδείξει σε όλη την Ελλάδα αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Ο αγώνας γκολφ, που διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά στο διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort, είναι ο δεύτερος της σειράς Northern Greece Challenge Golf Cup ενώ οι αγώνες γίνονται κάθε Ιούνιο στη Κέρκυρα και κάθε Οκτώβριο στο Porto Carras Grand Resort.

Ο αγώνας των δύο ημερών περιλαμβάνει, format Four Ball Better Ball το Σάββατο και Singles την Κυριακή με την νικήτρια ομάδα να χρειάζεται 12,5 πόντους για να αναδειχθεί νικήτρια.

undefined

Το γήπεδο Golf του Porto Carras Grand Resort είναι το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διεθνή πρωταθλήματα. Σχεδιάστηκε το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινίστηκε το 2003 από τον Roy Mc Ray κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα, από τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, έως τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

Πλέον του γηπέδου Golf, τo Porto Carras Grand Resort προσφέρει όπως κάθε χρόνο στους παίκτες σε ένα ηλιόλουστο και καταπράσινο γήπεδο, υψηλή ποιότητα και την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία παρεχομένων υπηρεσιών.

Το διεθνών προδιαγραφών 18-οπών γήπεδο γκολφ με το ήπιο μεσογειακό κλίμα όλο το χρόνο και οι πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό γκολφ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο