Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Μουσική Ακαδημία της Νέας Υόρκης, Juliards Academy

undefined

 

Κάθε χρόνοτο Porto Carras Grand Resort  φιλοξενείτο Porto Carras Festival. Σε συνέχεια της λαμπρής συναυλίας, υπό το φώς της πανσελήνου στον υπαίθριο χώρο του Meliton 5* Hotel  από την θρησκευτική χορωδία Musica Sacra, το Porto Carras Festival 2017, έχει την τιμή να φιλοξενεί τη μουσική Ακαδημία της Νέας Υόρκης, Juliards Academy του Manhattan. 

Υπό την καθοδήγηση και παρουσία των καθηγητών μουσικής του Juliards Academy του Manhattan School of Music και του New York Ballet Orchestra, σε συνεργασία με το Gyem Foundation, ταλαντούχοι μαθητές θα πραγματοποιήσουν το  1ο Φεστιβάλ Μουσικής Νέων στην Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort την περίοδο 2,3,4 και 5 Αυγούστου. 

Στις 2 Αυγούστου του 2017, ανοίγει η αυλαία με την μουσική συναυλία με τίτλο “Edge of expression”. Οι επόμενες μουσικές βραδιές που θα ακολουθήσουν, στις 3 και 4 Αυγούστου, έχουν τίτλο “Music with out borders; from east to West” και “Moonlight Spectacular”. Η αυλαία θα κλείσει στις 5 Αυγούστου με την μουσική παράσταση με τίτλο “Travelling in European Tradition”. 

Οι καθηγητές που θα τιμήσουν με την παρουσία τους, το 1ο Φεστιβάλ Μουσικής Νέων στην Ελλάδα θα είναι, η Μαρία Αστεριάδου στο πιάνο, ο Σπύρος Μουρίκης στο κλαρινέτο, Kurt Nikkanen στο βιολί, η Caroline Stinson στο τσέλο και η Carol Wincenc στο φλάουτο. 

Το Porto Carras Festival θα συνεχίσει να γεμίζει με μουσική τους χώρους του Porto Carra sGrand Resort με τα επερχόμενα κονσέρτα από την Ακαδημία Μουσικής Δωματίου Εγχόρδων υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Καννέτη και της Anita Miitterer, της Έλληνο-Αυστριακής Ακαδημίας μουσικής, στις 29 και στις 30 Αυγούστου.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο