Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Miss Porto Carras 2018

undefined

 

 

 

 

Tο Porto Carras Grand Resort άρχισε ήδη να ζει στο ρυθμό της διεξαγωγής του διαγωνισμού ομορφιάς «Miss Porto Carras», που πλέον έχει γίνει θεσμός, καθώς τον φιλοξενεί για δέκατη χρονιά, στα πλαίσια της προετοιμασίας των φιναλίστ για το διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Serbia 2018»! 

Το πιο glamorous θέαμα του φθινοπώρου το οποίο θα λάβει χώρα στο lobby του Porto Carras Meliton 5*, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 επιφυλάσσει για τους παρευρισκόμενους μια βραδιά με λάμψη, φώτα, στρας και 23 καλλονές από τη Σερβία, που θα παρουσιάσουν εντυπωσιακές δημιουργίες γνωστών Σέρβων σχεδιαστών.

 Για την προετοιμασία των υποψηφίων συνεργάζονται και φέτος καταξιωμένοι στο χώρο τους επαγγελματίες, που εγγυώνται μια μοναδική βραδιά.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν λαμπερά ονόματα, ενώ την παραγωγή θα αναλάβει η Πρόεδρος των καλλιστείων Miss Serbia & Balkan Beauty και καταξιωμένη δημοσιογράφος, κα Vesna De Vinca.

Θα συμμετέχει πολυμελής ορχήστρα με κουβανέζους μουσικούς και καλλιτέχνες, ξένους τραγουδιστές και χορευτικά δρώμενα, ενώ μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα ακολουθήσει δεξίωση.

Εκτός από τις υπέροχες Σέρβες καλλονές, ξεχωριστή λάμψη και στο φετινό Διαγωνισμό Ομορφιάς θα δώσουν πολλοί επίσημοι καλεσμένοι.

Οι πελάτες και επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις φωτογραφίσεις, τα γυρίσματα, τις backstage προετοιμασίες των κοριτσιών, ζώντας από κοντά τον πυρετώδη ρυθμό των καλλιστείων «Μiss Porto Carras 2018».

Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί τη σταθερή επιλογή των διοργανωτών των Σερβικών καλλιστείων, καθώς γοητεύει με την απαράμιλλη ομορφιά του, τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του, τη φιλοξενία του, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο