Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort : Junior International

 

Το Σάββατο 20 και τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας γκολφ μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Junior Ελλάδας και Κύπρου. Η Εθνική Ομάδα θα αποτελείται από 8 παίκτες (6 αγόρια και 2 κορίτσια). Ανάμεσα στους αθλητές της Eθνικής Oμάδος θα βρίσκεται και ο Junior Γιώργος Καρακάσης, μέλος της Ακαδημίας Γκολφ Porto Carras, μετά και από την 1η θέση που είχε καταλάβει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γκολφ στην κατηγορία εφήβων. Ο αγώνας θα λάβει χώρα στα γήπεδα γκολφ Secret Valley GC & Elea Estate Golf Club.

Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για την διεθνή αυτή συμμετοχή του παίκτη μας και ευχόμαστε στην Εθνική Ομάδα καλή επιτυχία!

Αριθμώντας ήδη περισσότερα από 40 μέλη εκ των οποίων 10 παιδιά, η Porto Carras Golf Academy υπό την εποπτεία των Golf Professional Γιώργου Χασάπη και Χρήστου Νικόπουλου, συμβάλλει στην εκμάθηση και διάδοση του γκολφ στην Ελλάδα.

Η λειτουργία της Ακαδημίας γκολφ για παιδιά εγκαινιάστηκε φέτος με πρωτοβουλία της κυρίας Μαριάννας Στέγγου με στόχο τη μύηση των παιδιών και των εφήβων στο δημοφιλές αυτό άθλημα και την ανάδειξη του επόμενου πρωταθλητή γκολφ Βορείου Ελλάδος.

Η Ακαδημία οργανώνει μαθήματα για παιδιά από 6 ετών και άνω, δίνοντάς τους τις θεωρητικές και πρακτικές βάσεις για την εκπαίδευσή τους στο άθλημα του γκολφ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ακαδημία αλλά και κρατήσεις για τα μαθήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 23750 77300 και στο email: golfpro@portocarras.com.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο