Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Ιππικοί Αγώνες Porto Carras 2011

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο διεθνής αγώνας υπερπήδησης εμποδίων  «Ιππικοί Αγώνες Πόρτο Καρράς 2011» στις 27 & 28 Αυγούστου στην Χαλκιδική, στις ιππικές εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, συγκεντρώνοντας, για μια ακόμα χρονιά, το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος.

Ο διεθνής αγώνας υπερπήδησης εμποδίων διοργανώθηκε από το Porto Carras Grand Resort, σε συνεργασία με τον Ιππικό Όμιλο Καλαμαριάς «ο Πήγασος», με 78 συμμετοχές από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία, ενώ συμμετείχε και ο  Τούρκος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιππασίας , που είναι και Αντιπρόεδρος στην Διεθνή Ομοσπονδία Ιππασίας  Mr. Armagan, Ozgolgay.

Οι νικητές των μεγάλων κατηγοριών ήταν οι:

Christo Naydenof από τη Βουλγαρία στα 1,25μ.
Ρωσιάδης Γιώργος στα 1,15 μ.
Κορομηνάς Κώστας στα 1,10 μ.

Το Porto Carras αποτελεί παραδοσιακό υποστηρικτή της Ιππασίας στην Ελλάδα, καθώς φιλοξενεί σταθερά τους διεθνείς αγώνες Ιππασίας, από τον πρώτο διεθνή διαγωνισμό το 1981. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η μαγευτική φύση και η απαράμιλλη φιλοξενία  του Συγκροτήματος κέρδισαν και φέτος τον θαυμασμό όλων όσοι παραβρέθηκαν στη Χαλκιδική για τους αγώνες.

Στηρίζοντας τον αθλητισμό και τον πολιτισμό το Porto Carras Grand Resort γίνεται κάθε χρόνο σημείο αναφοράς σε διεθνές επίπεδο φιλοξενώντας ή διοργανώνοντας αντίστοιχες εκδηλώσεις. Με στόχο την προσέλκυση ειδικού τουρισμού στην Χαλκιδική, και την Ελλάδα γενικότερα, φροντίζουμε ώστε οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας να παραμένουν στην κορυφή της προτίμησης του απαιτητικού αυτού κοινού και να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον, που παραμένει ελκυστικό όλο το χρόνο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο