Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΖΩΗ στο Porto Carras

undefined

 

Μεγάλη πολυδιάστατη αθλητική εκδήλωση πραγματοποιείται τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 στο Πόρτο Καρράς αφιερωμένη στα παιδιά, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ελλήνων πρωταθλητών όπως η ασημένια στους πανευρωπαϊκούς 2018 στο Άλμα Επί Κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, η πρώην πρωταθλήτρια στο ύψος Νίκη Μπακογιάννη, ο μαραθωνοδρόμος Βασίλης Ζαμπέλης, οι ποδοσφαιριστές της εθνικής του Euro 2004 Άγγελος Μπασινάς και Παντελής Καφές, κ.ά.

Το ιστορικό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Χαλκιδικής διοργανώνει την “Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΖΩΗ στο Porto Carrasως μια κοινωνική προσφορά στα παιδιά και τον αθλητισμό αφιερώνοντάς την παράλληλα στη μνήμη της προσφάτως αποβιώσασας Ζωής Στέγγου, αντιπροέδρου του ομίλου επιχειρήσεων στον οποίο ανήκει το Πόρτο Καρράς, συζύγου του προέδρου του ομίλου κυρίου Κωνσταντίνου Στέγγου.

 

undefined

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επαφή τα παιδιά με αθλητές και πρωταθλητές διαφόρων αθλημάτων προκειμένου να εμπνευσθούν και να βάλουν την άθληση στη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 θα υπάρχουν εγκατεστημένοι στους υπαίθριους χώρους του Πόρτο Καρράς «σταθμοί αθλημάτων»όπου οι επικεφαλής διακεκριμένοι αθλητές θα καλούν τα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και τα ταλέντα τους και γενικά να ζήσουν μια πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία πουθα βοηθήσει να εμπεδώσουν και τις υψηλές αξίες που πηγάζουν από τον αθλητισμό.

Σταθμοί αθλημάτων για στίβοποδόσφαιρο, μπάσκετ, άλμα επί κοντώ, άλμα εις ύψος, ποδηλασία, χάντμπολ, πυγμαχίας, ιππασία, γκολφ και kidsathletics σετ,θα δέχονται τους μαθητές ενώ θα διοργανωθούν και δρόμοι ταχύτητας 80 μ. και 600 μ.  με συμμετοχή των παιδιών και απονομή βραβείων.

Το Πόρτο Καρράς έχει αποστείλει πρόσκληση σε όλα τα δημοτικά σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Χαλκιδικής αλλά και της Θεσσαλονίκης καθώς η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές της πέμπτης και έκτης δημοτικού και η πρωτοβουλία έχει γίνει ήδη δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και δηλώσεις συμμετοχής από πάρα πολλά σχολεία.

Η εκδήλωση είναι ένα πρωτότυπο πολυδιάστατο αθλητικό γεγονός που όμοιό του από πλευράς συνόλου αθλημάτων και τόσο μεγάλης κλίμακας δεν έχει διοργανωθεί ποτέ πριν από ιδιωτικό φορέα, τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η συμμετοχή για τους μαθητές και τα σχολεία είναι εντελώς δωρεάν ενώ θα διανεμηθούν και δώρα στους συμμετέχοντες. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο