Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΖΩΗ στο Porto Carras

undefined

 

 

 

Το Πόρτο Καρράς διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την «Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΖΩΗ» για παιδιά σχολείων του νομού Χαλκιδικής και όχι μόνο, με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων αθλητών και πρωταθλητών.  

Πρόκειται για την αντίστοιχη πολυδιάστατη αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2018 και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φέρει τα παιδιά σε επαφή με διάφορα αθλήματα καθώς και με διακεκριμένους αθλητές προκειμένου να εμπνευσθούν, να εμπεδώσουν τις υψηλές αξίες που πηγάζουν από τον αθλητισμό και να βάλουν την άθληση στη ζωή τους.

Στους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα υπάρχουν σταθμοί αθλημάτων για στίβο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, άλμα επί κοντώ, άλμα εις ύψος, ποδηλασία, χάντμπολ, τζούντο, πυγμαχία, γκολφ και σετ kids athletics όπου οι επικεφαλής αθλητές θα καλούν τα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και τα ταλέντα τους και να ζήσουν μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία ενώ θα διοργανωθεί και αγώνας ταχύτητας 1.000 μ.

Συμμετέχουν αθλητές και πρωταθλητές όπως Βασίλης Ζαμπέλης μαραθωνοδρόμος, Μαρία Καραγιαννοπούλου ολυμπιονίκης Τζούντο, Χρήστος Τζωρτζάτος πρωταθλητής τριπλούν, Τασούλα Κελεσίδου πρωταθλήτρια δισκοβολίας, Λάμπρος Παπακώστας άλμα εις ύψος, Σταμούλης Κώστας ποδηλασία, Σάββας Κεφαλίδης επί κοντώ, Μάκης Κωλέθρας πρωταθλητής πυγμαχίας, Δημήτρης Καφάτος χάντμπολ, Τάκης Δρούγας ποδόσφαιρο, Γιώργος Στεφανίδης μπάσκετ όπως και με τη συμμετοχή των Λιβέρη Ανδρίτσου, Δημήτρη Διαμαντίδη, Δημήτρη Παπανικολάου του μπάσκετ αλλά και άλλων διακεκριμένων αθλητών και πρωταθλητών.

Η «Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΖΩΗ» είναι μια κοινωνική προσφορά στα παιδιά και τον αθλητισμό αφιερωμένη στη μνήμη της αείμνηστης Ζωής Στέγγου, αντιπροέδρου του ομίλου επιχειρήσεων στον οποίο ανήκει το Πόρτο Καρράς, συζύγου του προέδρου του ομίλου κυρίου Κωνσταντίνου Στέγγου.

Το Πόρτο Καρράς έχει προσκαλέσει όλα τα δημοτικά σχολεία του νομού Χαλκιδικής καθώς η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές της πέμπτης και έκτης δημοτικού και η πρωτοβουλία έγινε και φέτος δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η συμμετοχή για τους μαθητές και τα σχολεία είναι εντελώς δωρεάν ενώ θα διανεμηθούν και μικρά δώρα στους συμμετέχοντες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο