Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Ηγέτης των πολυτελών ξενοδοχείων της Ελλάδας ανακηρύχθηκε το Porto Carras Grand Resort στα World Travel Awards 2015!

undefined

 

Στο υψηλότερο βάθρο των ηγετικών ξενοδοχείων το Porto Carras Grand Resort στα World Travel Awards για άλλη μια χρονιά!

To Porto Carras Grand Resort βραβεύτηκε στη κατηγορία «Greece’s Leading Resort» ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο από τον παγκόσμιο τουριστικό θεσμό βραβείων «World Travel Awards», ο οποίος μετράει ήδη 22 χρόνια και τα βραβεία του θεωρούνται τα σημαντικότερα στο χώρο του τουρισμού, δεδομένου ότι αποτελούν απόδειξη υπεροχής σε παγκόσμιο επίπεδο για τον εκάστοτε νικητή.

Επίσης, μεγάλη επιτυχία αποτελεί η υποψηφιότητα της Villa Galini– περήφανο μέλος των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης και των Ελληνικών Ιστορικών Ξενοδοχείων Υάδες – στη κατηγορία «Europe’s Leading Boutique Hotel» ανάμεσα στα 16  συνολικά Boutique Hotels.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στη Σαρδηνία, στις 5 Σεπτεμβρίου 2015, σε μια λαμπερή εκδήλωση.

Για άλλη μία χρονιά, η συνέπεια, η καινοτομία και η πρωτοπορία φέρνουν το Porto Carras Grand Resort στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του κοινού που αναζητά ποιότητα, προηγμένες υπηρεσίες και ξεχωριστές εμπειρίες στις διακοπές του, καθιερώνοντας το αγαπημένο resort της Χαλκιδικής ως τον κορυφαίο ποιοτικό και ασφαλή προορισμό για όλους!

 

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο