Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: H τελετή απονομής του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου στο Porto Carras Grand Resort

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το φετινό Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2014, για σκάφη ανοιχτής θαλάσσης κατά τις ημέρες 28 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2014.

Η εκκίνηση δόθηκε ανοιχτά από την παραλία «Κόχη» και τα σκάφη κατευθύνθηκαν στο ακρωτήρι «Άμπελος» στο νότιο άκρο της Σιθωνίας, με στόχο παραπλέοντας τις όμορφες ακτές της χερσονήσου να παρακάμψουν την σημαδούρα που είχε ποντίσει εκεί η επιτροπή αγώνων, και να επιστρέψουν κατόπιν για να τερματίσουν στην βάση του αγώνα, την μαρίνα του Porto Carras Resort, συγκεντρώνοντας, για μια ακόμα χρονιά, το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 21 σκάφη διεκδικώντας τα έπαθλα.

Οι νικητές του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου:

ORC-Performance:ELLINIXX – Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης – Στέργιος Λεονταρίδης

ORC-Sport:KOURSAROS – Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης – Γιάννης Λαμπριανίδης

IRC:JINETERA – Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών – Καλλιθέας – Θάνος Ανδρόνικος

Στις 2 Αυγούστου 2014 με την ολοκλήρωση των αγώνων διοργανώθηκε η τελετή λήξης και η απονομή του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου στη Μαρίνα Porto Carras όπου οι συμμετέχοντες και οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν σνακ και γευστικά εδέσματα στον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο του εκθεσιακού κέντρου “Olympic Hall” με θέα τα πολυτελή σκάφη και τα ιστιοπλοϊκά.

Την τελετή απονομής τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κος Ορφανός και ο Πρόεδρος του Porto Carras κος Kωνσταντίνος Στέγγος απονέμοντας βραβεία στους νικητές.

Το Porto Carras Grand Resort, με τις υψηλού επιπέδου υποδομές και εγκαταστάσεις, αλλά και την εμπειρία που διαθέτει, είναι σε θέση να παρέχει εξαιρετική φιλοξενία σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Επιπλέον, η στήριξη του αθλητισμού και του πολιτισμού αποτελεί μία από τις βασικές αρχές που έχει θέσει από την αρχή της λειτουργίας του και συνεχίζει με συνέπεια να υπηρετεί.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο