Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Green Key Eco Label Awards

Μία ακόμα διάκριση για το Porto Carras Grand Resort: και τα δύο ξενοδοχεία του αγαπημένου Συγκροτήματος της Χαλκιδικής, Porto Carras Meliton 5* και Porto Carras Sithonia 5*, αλλά και η μοναδική Villa Galini,  βραβεύθηκαν για μία ακόμη χρονιά με το οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key Eco Label

Το Green Key αντιπροσωπεύει παγκοσμίως το σύμβολο ποιότητας της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και οικολογικής διαχείρισης (eco-label) των ξενοδοχειακών μονάδων, με Εθνικό χειριστή την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ). Τα βραβεία απονέμονται κάθε χρόνο από την Εθνική Επιτροπή Κρίσεων του Προγράμματος GREEN KEY της ΕΕΠΦ.

Τα ξενοδοχεία αξιολογούνται για το σύνολο των περιβαλλοντικών τους ενεργειών που αφορά τόσο στη διαχείριση της μονάδας, όσο και στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και της τοπικής κοινωνίας.

Τα τρία βραβεία Green Key για το 2012 επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις συντονισμένες ενέργειες του Porto Carras Grand Resort που εδώ και δώδεκα χρόνια, με ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα επενδυτικό πρόγραμμα, αποτελεί πρότυπο τουριστικό και οικολογικό προορισμό. Με παράδοση στη φιλοξενία, αλλά και σεβασμό στη φύση, το Porto Carras Grand Resort διαθέτει: εργοστάσιο αφαλάτωσης θαλάσσιου και παραγωγής πόσιμου ύδατος, τριτοβάθμιο βιολογικό καθαρισμό, βιολογικές καλλιέργειες, ανάπτυξη χλωρίδας, προστασία πανίδας, συστηματική ανακύκλωση και ποιοτικό έλεγχο προϊόντων, ενώ βραβεύεται κάθε χρόνο με Γαλάζιες Σημαίες για τις τρεις παραλίες και τη μαρίνα. Η συνέπεια και αφοσίωση του Porto Carras Grand Resort στην οικολογική ισορροπία, αποδεικνύει εμπράκτως ότι η επιχειρηματική ανάπτυξη μπορεί και πρέπει να συνυπάρχει με το σεβασμό στο περιβάλλον, με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο