Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Greek Gastronomy at Porto Carras

undefined

 

Διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα – στο κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό – τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής.

Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Δημητριάδης, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Jean Louis Capsalas, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Σταύρος Μαλλιαρίδης, επιδίδονται σε συνταγές που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα καταπλήττει τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!

Στο Tsipouraki Restaurant, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία Porto Carras Μαρίνα με τη μαγευτική θέα, από τις 20 Ιουνίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου 2015, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας όταν θυμόμαστε τα αχνιστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.

Η απόλαυση φέτος μιλάει μόνο ελληνικά!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015

20-Ιουν

Γιάννης Μπαξεβάνης- Σταύρος Μαλλιαρίδης

27-Ιουν

Δημήτρης Δημητριάδης

4-Ιουλ

Μιχάλης Νουρλόγλου

11-Ιουλ

Πάτερ Επιφάνιος

18-Ιουλ

Jean Louis Capsalas

25-Ιουλ

Ηλίας Μαμαλάκης

1-Αυγ

Δημήτρης Σκαρμούτσος

8-Αυγ

Μαρία Εκμεκτσίογλου

15-Αυγ

Γιάννης Μπαξεβάνης – Σταύρος Μαλλιαρίδης

22-Αυγ

Χριστόφορος Πέσκιας

29-Αυγ

Ντίνα Νικολάου

5-Σεπ

Δημήτρης Σκαρμούτσος

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο