Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Greece’s Best Golf Hotel 2017

undefined

 

To Porto Carras Grand Resort βραβεύτηκε, για άλλη μια φορά, στην κατηγορία «GreeceBest Golf Hotel 2017», ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο γκολφ από τον παγκόσμιο θεσμό βραβείων γκολφ «World Golf Awards».

undefined

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στο La Manga Club, σε μια λαμπερή εκδήλωση.

Τα βραβείο αυτό αναδεικνύει τη διαρκή προσπάθεια για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και αναγνώρισης του γκολφ, που γίνεται στο Porto Carras Grand Resort.

Το διεθνών προδιαγραφών 18-οπών γήπεδο γκολφ, με τουλάχιστον 250 μέρες ηλιοφάνειας όλο το χρόνο και οι μοναδικά  εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό γκολφ όλο το χρόνο.

undefined

Το γήπεδο Golf του Porto Carras Grand Resort είναι το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διεθνή πρωταθλήματα. Σχεδιασμένο  από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινισμένο  από τον Roy Mc Ray κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα, από τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, έως τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

Το όραμά μας για βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού υλοποιείται μέσω της πολιτικής μας. Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί κορυφαίο και αλληλένδετο κομμάτι της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας τις τελευταίες 4 δεκαετίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουμε μεγαλώσει και εξελιχθεί, αλλά συνεχώς κάνουμε προσπάθειες για να δώσουμε την δυνατότερη αναγνώριση και εμπειρία ενός παιχνιδιού γκολφ και τις καλύτερες παροχές υπηρεσιών στους επισκέπτες  μας. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο