Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Gold βραβείο για το Porto Carras Grand Resort στα Energy Mastering Awards 2015!

undefined

 

Μια ακόμα αναγνώριση του περιβαλλοντικού έργου του Porto Carras Grand Resort έρχεται με τGold βραβείο στην κατηγορία Energy Efficiency – Ξενοδοχεία & Αναψυχή στα Energy Mastering Awards 2015. Η τελετή απονομής έλαβε χώρα την Πέμπτη 1Δεκεμβρίου 2015, στο Cine Κεραμεικός, σε μια ιδιαίτερα εορταστική & αισιόδοξη ατμόσφαιρα.

undefined

Σ’ έναν προικισμένο από τη φύση τόπο σαν την Σιθωνία Χαλκιδικής, η αειφόρος τουριστική ανάπτυξη του μοναδικού αυτού συγκροτήματος που βασίζεται στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη διαχείριση των ακτών, στην διαχείριση και εξοικονόμηση νερού και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πραγματοποιείται επί δεκαέξι συνεχή έτη και αποτελεί βασικό πυλώνα κάθε νέου επενδυτικού σχεδίου της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.

Με παράδοση στη φιλοξενία, αλλά και σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, το Porto Carras Grand Resort διαθέτει μεταξύ άλλων: εργοστάσιο αφαλάτωσης θαλάσσιου ύδατος και παραγωγής πόσιμου νερού, εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων, τριτοβάθμιο βιολογικό καθαρισμό, βιολογικές καλλιέργειες, ανάπτυξη χλωρίδας, προστασία πανίδας, συστηματική ανακύκλωση και ποιοτικό έλεγχο προϊόντων.

undefined

Το χρυσό αυτό βραβείο στα Energy Mastering Awards 2015 επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο την συνέπεια, την αφοσίωση καθώς και τις διαρκείς προσπάθειες της διοίκησης και των ανθρώπων συνολικά του Porto Carras Grand Resort για την εξασφάλιση της οικολογικής ισορροπίας στο κλάδο του τουρισμού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο