Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Γαλάζιες Σημαίες 2011

Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Κρίσεων και η Συντονιστική Επιτροπή του Προγράμματος της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, κατά  τον έλεγχο που διεξήγαγαν στις 31/07/2011, αξιολόγησαν, για μία ακόμη φορά, θετικά την οργάνωση και καθαριότητα των ακτών και της μαρίνας του Porto Carras Grand Resort και  επιβράβευσαν την αδιάλειπτη τήρηση των αυστηρών Κριτηρίων του Προγράμματος. Οι «Γαλάζιες Σημαίες» αποδεικνύουν την εξαιρετική ποιότητα των θαλασσίων νερών και των παραλιών του Συγκροτήματος, ενώ τα σχετικά βραβεία λαμβάνει το Porto Carras Grand Resort ανελλιπώς τα τελευταία έντεκα έτη.  Η δε Μαρίνα Porto Carras, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001: 2008.

Οι «Γαλάζιες Σημαίες», με τις οποίες βραβεύεται συνεχώς από το 2000 έως σήμερα το Porto Carras Grand Resort,  μαζί με την πρόσφατη βράβευση για το 2011, καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις συντονισμένες ενέργειες του Resort που εδώ και ένδεκα χρόνια, με ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα επενδυτικό πρόγραμμα, αποτελεί πρότυπο τουριστικό και οικολογικό προορισμό. Με παράδοση στη φιλοξενία, αλλά και σεβασμό στη φύση, το Porto Carras Grand Resort διαθέτει: εργοστάσιο αφαλάτωσης θαλάσσιου και παραγωγής πόσιμου ύδατος, τριτοβάθμιο βιολογικό καθαρισμό, βιολογικές καλλιέργειες, ανάπτυξη χλωρίδας, προστασία πανίδας, συστηματική ανακύκλωση και ποιοτικό έλεγχο προϊόντων, ενώ βραβεύεται επίσης κάθε χρόνο με το οικολογικό σήμα Green Key Eco Label. Η συνέπεια και αφοσίωση του Porto Carras Grand Resort στην οικολογική ισορροπία, αποδεικνύει εμπράκτως ότι η επιχειρηματική ανάπτυξη μπορεί και πρέπει να συνυπάρχει με το σεβασμό στο περιβάλλον, με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο