Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Φιλοξενία των Κινέζων συνεργατών της εταιρίας Κτήμα Πόρτο Καρράς στο Porto Carras Grand Resort

Στο μέσον ακριβώς του καλοκαιριού 2013 και πιο συγκεκριμένα από τις 04 – 08 Ιουλίου, η εταιρία Κτήμα Πόρτο Καρράς, είχε την χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της στο Porto Carras Grand Resort, τους συνεργάτες της από την Κίνα.

Οι συνεργάτες μας έφτασαν κι εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο MELITON BEACH, όπου για 4 ημέρες απόλαυσαν τα κρασιά του Κτήματος Πόρτο Καρράς, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιλογές του βραβευμένου Executive Chef του ξενοδοχείου κ. Παρ. Αξιώτη.

Απόλαυσαν, τα κρυστάλλινα νερά, τον ήλιο και την καλή παρέα παίρνοντας μια πραγματική γεύση Ελλάδας, στις λίγες ημέρες που έμειναν μαζί μας.

Ήταν πραγματικά απολαυστικό να βλέπουμε στα πρόσωπά τους τη χαρά και τον ενθουσιασμό για κάθε τι νέο που αντίκριζαν. Εντυπωσιάστηκαν από τους αμπελώνες, την οργανωμένη κάβα, την αίθουσα γευσιγνωσίας και την κάθετη γευστική δοκιμή που πραγματοποίησαν και φυσικά φωτογράφιζαν τα πάντα σαν…Κινέζοι !!!

Ήταν μια όμορφη εμπειρία για όλους μας, γιατί καταφέραμε να μεταφέρουμε όχι μόνο το εμπορικό μας στίγμα στη μακρινή τους χώρα, αλλά και τα σημαντικά στοιχεία του πολιτισμού μας.

Και του χρόνου να τους υποδεχτούμε ξανά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο