Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Φαντασμαγορική έναρξη του 2ου Διεθνούς Παιδικού Φεστιβάλ της Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision στο Porto Carras Grand Resort

 

Λάμψη, φώτα και χαμόγελα στη φαντασμαγορική έναρξη του 2ου Διεθνούς Παιδικού Φεστιβάλ “Paradise Holiday” της Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision που πραγματοποιείται στο Porto Carras Grand Resort για δεύτερη συνεχή χρονιά από τις 23 έως τις 30 Απριλίου 2014!

Οι διαγωνιζόμενοι, όλα ταλαντούχα παιδιά από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, τις χώρες της Βαλτικής και την Ελλάδα πλημμύρισαν το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort  με χαμόγελα αλλά και αγωνία για το διαγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης.

Στο Holywood Party που διεξήχθη στα μοναδικά lagoons του ξενοδοχείου Sithonia οι μικροί αστέρες φόρεσαν τα πιο λαμπερά τους ρούχα και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί σαν πραγματικοί stars, ενώ οι φωτογράφοι δεν σταμάτησαν να τους απαθανατίζουν και να τους παίρνουν συνεντεύξεις!

Την παράσταση όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε ο Alexander Rybak με το βιολί του, τραγουδώντας πάνω στη μοναδική εξωτερική σκηνή που στήθηκε στο περιβάλλοντα χώρο των lagoons του ξενοδοχείου Sithonia. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το μοναδικό θέαμα που προσέφερε! Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν μεγάλη του χαρά που βρέθηκε στο Porto Carras Grand Resort κάνοντας παράλληλα master-classes στους μικρούς του fans!

 

 

Το Porto Carras Grand Resort, με τις υψηλού επιπέδου υποδομές, τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις αλλά και την εμπειρία που διαθέτει, είναι σε θέση να παρέχει εξαιρετική φιλοξενία σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Μια συναρπαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους φιλοξενείται για άλλη μια χρονιά σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον και σε ένα χώρο αντάξιο του  κύρους της δημοφιλούς αυτής διοργάνωσης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο