Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Εθελοντική Αιμοδοσία στο Porto Carras Grand Resort

 

Μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του Porto Carras Grand Resort αποτελεί η δημιουργία Τράπεζας Αίματος. Στόχος της Τράπεζας Αίματος είναι η συμβολή στην εθνική προσπάθεια για απόκτηση επάρκειας αίματος και άμεση στήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους στις ανάγκες τους για αίμα.

Η εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού του Porto Carras Grand Resort θα πραγματοποιηθεί την 25η Ιουνίου 2014, ημέρα Τετάρτη και από τις 09:00 εώς τις 14:00.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από την κινητή μονάδα αιμοληψίας η οποία θα επισκεφτεί το συγκρότημα, μετά από προσωπική βοήθεια της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου, κυρίας Ελένης Λογοτρίβη.

Ο χώρος υλοποίησης της αιμοδοσίας θα είναι στο χώρο ανάμεσα στα ξενοδοχεία ώστε να είναι γρήγορα προσβάσιμος από το προσωπικό αλλά και τους πελάτες των ξενοδοχείων.

Οι αξίες στην εταιρία Porto Carras έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα μεγέθη. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας, το να παρέχεις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου πρέπει να συμπλέει με το να δημιουργείς προϋποθέσεις για καλύτερη ζωή.

Ο άνθρωπος είναι η κορυφαία αξία για την οποία αγωνιζόμαστε, ονειρευόμαστε και προσφέρουμε. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο