Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Εθελοντική Αιμοδοσία στο Porto Carras Grand Resort!

undefined

 

Η τρίτη σε σειρά εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού του Porto Carras Grand Resort θα πραγματοποιηθεί την 15η Ιουνίου 2016, ημέρα Τετάρτη και από τις 09:00 έως τις 14:00, στο χώρο ανάμεσα στα δύο ξενοδοχεία Porto Carras Meliton 5* και Porto Carras Sithonia 5*.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Πολυγύρου, η οποία θα επισκεφτεί το συγκρότημα, μετά από προσωπική βοήθεια της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου, κυρίας Ελένης Λογοτρίβη.

Μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του Porto Carras Grand Resort αποτελεί η δημιουργία Τράπεζας Αίματος με κύριο στόχο να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για απόκτηση επάρκειας αίματος και άμεση στήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους,ως και των πελατών του Porto Carras κατά τη διαμονή τους σ’ αυτό, σε ανάγκες τους για αίμα που τυχόν προκύψουν εκτάκτως.

Για το Porto Carras οι άνθρωποι αποτελούν το βασικότερο κεφάλαιο της εταιρείας. Η δημιουργία Τράπεζας Αίματος συνιστά μια πράξη συλλογικής ευθύνης και συναδελφικής αλληλεγγύης. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας, το να παρέχεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρέπει να συμπλέει με το να δημιουργείς προϋποθέσεις για καλύτερη ζωή. Ο άνθρωπος είναι η κορυφαία αξία για την οποία αγωνιζόμαστε, ονειρευόμαστε και προσφέρουμε εδώ και αρκετά χρόνια πριν.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο