Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Επιτυχής η πραγματοποίηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Porto Carras Grand Resort

undefined

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου 2015 η εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Porto Carras Grand Resort στην απόκτηση επάρκειας αίματος και άμεσης στήριξης των εργαζομένων του και των οικογενειών τους στις ανάγκες τους για αίμα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εργαζόμενους που έσπευσαν να προσφέρουν το ανεκτίμητο δώρο ζωής, καθώς και αυτούς που προσήλθαν αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν.

Ευχαριστούμε επίσης την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου, κυρία Ελένη Λογοτρίβη, όπου μετά από την προσωπική της βοήθεια πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά αυτή η σημαντική πρωτοβουλία.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια κορυφαία πράξη, ανθρωπιστικής ευαισθησίας και κοινωνικής προσφοράς. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της δεύτερης κατά σειράς εθελοντικής αιμοδοσίας στο Porto Carras.

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο