Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Επιτυχίες για τον Όμιλο Γκολφ & Αθλημάτων του Porto Carras Grand Resort

undefined

 

Με πολύ καλά αποτελέσματα γύρισαν στις αποσκευές τους οι αθλητές του Ομίλου Γκολφ & Αθλημάτων του Porto Carras Grand Resort, από τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γκολφ που διεξήχθη από 18 έως 21 Ιουλίου 2013 στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ. Ο Όμιλος Γκολφ & Αθλημάτων του Porto Carras Grand Resort στήριξε υλικά και ηθικά την προσπάθεια των αθλητών του για διάκριση.

Μεταξύ των διακριθέντων αθλητών του Ομίλου Γκολφ & Αθλημάτων του Porto Carras Grand Resort είναι ο Junior Καρακάσης Γιώργος (Hcp 12) που κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία του (κάτω των 16 ετών) με συνολικά 177 χτυπήματα. Ο κ. Χασάπης Γιώργος (Hcp 10) κατετάγη 8ος στην Β Κατηγορία ανδρών με 378 χτυπήματα και ο κ. Κεκρίδης Νικηφόρος (Hcp 16) 9ος στην ίδια κατηγορία με 411 χτυπήματα.

Η Ακαδημία Γκολφ & Αθλημάτων του Porto Carras Grand Resort, επαναδραστηριοποιήθηκε δυναμικά τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει την εντατική προσπάθεια για την ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή της Χαλκιδικής, αλλά και της ευρύτερης Βορείου Ελλάδος. Υπενθυμίζεται ότι το διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Πόρτο Καρράς αποτελεί το μοναδικό στην περιοχή, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε το 1968 φέρνοντας μια αληθινή επανάσταση στην τουριστική και πολιτιστική εικόνα της Ελλάδας.

Στις υπερσύγχρονες και άρτιες εγκαταστάσεις προπόνησης που διαθέτει το Golf του Porto Carras Grand Resort, τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες μπορούν να εξασκηθούν και να παίξουν γκολφ καθόλη την διάρκεια του έτους. Στόχος μας είναι η προσέλκυση ολοένα και μεγαλύτερου αριθμού παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του γκολφ, με την συμπαράσταση και αρωγή του ειδικού προπονητή γκολφ του Porto Carras Grand Resort.

Σημειώνεται ότι από φέτος το Porto Carras Grand Resort είναι το πρώτο resort στην Ελλάδα που καινοτόμησε, κατασκευάζοντας σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου Porto Carras Meliton 5* εξομοιωτή γκολφ (Golf simulator). Μέσα από αυτό το ειδικό κατασκεύασμα όλοι οι πελάτες έχουν πλέον την δυνατότητα να παίξουν γκολφ σε πάνω από 100 γήπεδα σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και να εξασκήσουν την τεχνική τους, χρησιμοποιώντας την υψηλή τεχνολογία που τους παρέχεται στο χώρο αυτό.

Όμως οι αθλητικές δυνατότητες του συγκροτήματος δεν ολοκληρώνονται με το άθλημα του Γκολφ, αφού στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, οι επισκέπτες μας μπορούν να συμμετέχουν σε ειδικό πρόγραμμα περιπατητικών διαδρομών μικρής, μεγάλης και πολύ μεγάλης δυσκολίας, να αθληθούν στην ακαδημία του τέννις, στον ιππικό και καταδυτικό όμιλο, όπως και στον ιστιοπλοϊκό όμιλο, να λάβουν μέρος στα θαλάσσια σπορ, να απολαύσουν στιγμές ξενοιασιάς στις νεροτσουλήθρες και στο θαλάσσιο πάρκο, να παίξουν ποδόσφαιρο, ή στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα 5Χ5, επίσης μπάσκετ, beach volley όπως και συμμετέχουν σε ειδικούς ποδηλατικούς γύρους με mountain bikes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο