Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Eπιτυχία για το απόλυτο Watersports Beach Party στα Λιμανάκια του Porto Carras Grand Resort!

undefined

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 σε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, το απόλυτο Watersports Beach Party στα Λιμανάκια του Porto Carras Grand Resort.  Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς δεκάδες νέοι στήριξαν τον εναλλακτικό θαλάσσιο αθλητισμό συνδυάζοντάς τον με μουσική και το μοναδικό φυσικό τοπίο του Porto Carras Grand Resort.

undefined

To διήμερο watersports festival ήταν μαγικό, επιστρέφοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για να ταράξει τα καταπράσινα λιμανάκια του Porto Carras, στη Σιθωνία Χαλκιδικής. 

undefined

Το Line-Up της φετινής διοργάνωσης πλαισιώθηκε από 20 κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς παραγωγούς και Djsπου εκτόξευσαν τη διασκέδαση στα ύψη!

 undefined

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2016 με ακόμη περισσότερη περιπέτεια, διασκέδαση και μουσική!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο