Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Έναρξη λειτουργίας του νέου online shop του Κτήματος Πόρτο Καρράς

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας του νέου online shop του Κτήματος Πόρτο Καρράς, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.portocarraswines.gr. Προσέχοντας πάντα τις επιθυμίες του οινόφιλου κοινού μας και κατανοώντας τις ανάγκες της αγοράς, δημιουργήσαμε αυτό το e-shop, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Πιστοί στη φιλοσοφία μας έχουμε στόχο να σας προσφέρουμε ευκολία χρήσης & ασφάλεια συναλλαγών μέσα από την νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα online αγορών για παραγγελίες μέσω διαδικτύου, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Tην πλήρη διαχείριση έχει αναλάβει τo House of  Wine, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το έχουν φέρει στην κορυφή των διαδικτυακών καταστημάτων της Ελλάδος.

Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε όλα μας τα προϊόντα στο χώρο σας απλά & γρήγορα με ένα κλικ!

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και ευχόμαστε να σας έχουμε δίπλα μας στο νέο μας αυτό «οινικό» ταξίδι στο ίντερνετ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο