Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort : Εκπαίδευση προσωπικού του Porto Carras στις Πρώτες Βοήθειες ΚΑΡΠΑ!

undefined

 

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του προσωπικού του Porto Carras Grand Resort πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Πρόκειται για ένα σημαντικό και ιδιαίτερα χρήσιμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης το οποίο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Porto Carras και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Γραφείου Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) ονομάζεται η τεχνική η οποία αποτελείται από θωρακικές πιέσεις και διασωστικές αναπνοές και εφαρμόζεται εφόσον διαπιστωθεί ότι ένα θύμα δεν αναπνέει, προκειμένου να διατηρηθεί ο εγκέφαλός του οξυγονομένος. 

Στη διάρκεια του προγράμματος ειδικοί εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ παρήχαν καίρια ενημέρωση και εκπαίδευση στο προσωπικό του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Porto Carras πάνω στο θέμα του πως αντιμετωπίζονται ανάλογα έκτακτα περιστατικά υγείας έως ότου καταφθάσει ασθενοφόρο ή γιατρός και επιληφθεί της κατάστασης.

undefined

Για το Porto Carras Grand Resort ο άνθρωπος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας και τα προγράμματα γνώσης και ενημέρωσης πάνω σε θέματα υγείας και πρώτων βοηθειών ανταποκρίνονται στην επιχειρηματική του φιλοσοφία.  Το να παρέχεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρέπει να συμπλέει με το να δημιουργείς προϋποθέσεις για καλύτερη ζωή. Ο άνθρωπος είναι η κορυφαία αξία για την οποία αγωνιζόμαστε, ονειρευόμαστε και προσφέρουμε εδώ και πολλά χρόνια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο