Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Δύο βραβεία για το Porto Carras Grand Resort στα World Travel Awards 2016!

undefined

Στο υψηλότερο βάθρο των ηγετικών ξενοδοχείων το Porto Carras Grand Resort στα World Travel Awards, για άλλη μια χρονιά!

Δύο πολύ σημαντικά βραβεία απέσπασε το Porto Carras Grand Resort στονπαγκόσμιοτουριστικόθεσμόβραβείων «World Travel Awards». Βραβεύτηκε στην κατηγορία «Greece’s Leading Resort» ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο και στην κατηγορία «Greece’s Family Leading Resort», ως το κορυφαίο, οικογενειακού χαρακτήρα ελληνικό ξενοδοχείο.

Ο θεσμός βραβείων «World Travel Awards» μετράει ήδη 22 χρόνια και τα βραβεία του θεωρούνται τα σημαντικότερα στο χώρο του τουρισμού, δεδομένου ότι αποτελούν απόδειξη υπεροχής σε παγκόσμιο επίπεδο για τον εκάστοτε νικητή. 

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στη Σαρδηνία, στις 4 Σεπτεμβρίου 2016, σε μια λαμπερή εκδήλωση.

Για άλλη μία χρονιά, η συνέπεια, η καινοτομία και η πρωτοπορία φέρνουν το Porto Carras Grand Resort στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του κοινού που αναζητά ποιότητα, προηγμένες υπηρεσίες και ξεχωριστές εμπειρίες στις διακοπές του, καθιερώνοντας το αγαπημένο resort της Χαλκιδικής ως τον κορυφαίο ποιοτικό και ασφαλή προορισμό για όλους!

undefined undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο