Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Δύο μεγάλα βραβεία για το Κτήμα Πόρτο Καρράς

Το Magnus Baccata, η νέα δημιουργία  του Κτήματος Πόρτο Καρράς, απέσπασε ένα ακόμα Χρυσό Μετάλλιο στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Concours Mondial de Bruxelles 2011. Το Αργυρό Μετάλλιο απέσπασε το – ακυκλοφόρητο ακόμη – Chateau Porto Carras 2005!

Ο Διεθνής Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο, από 6 έως 8 Μαΐου 2011, με συμμετοχή 7.386 κρασιών και αποσταγμάτων από 49 χώρες παραγωγής. Το Κτήμα Πόρτο Καρράς διαγωνίστηκε επάξια ανάμεσα στα μεγαθήρια της παγκόσμιας Οινοποιίας, αποσπώντας δύο μεγάλα βραβεία. Πρόκειται για μία ακόμη διάκριση του Κτήματος Πόρτο Καρράς, του  κορυφαίου ελληνικού Κτήματος με τον μεγαλύτερο ενιαίο βιολογικό Αμπελώνα της Ελλάδος.

Το  Magnus Baccata πρωτοκυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2010, ενώ με την παρθενική του εμφάνιση στον «11ου Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης» κατέκτησε το πρώτο του Χρυσό Μετάλλιο. Είναι Ερυθρός Ξηρός, Τοπικός Οίνος Σιθωνίας, ποικιλιακής σύνθεσης Cabernet Sauvignon, Syrah με έντονο βαθύ κόκκινο  χρώμα, σύνθετο άρωμα φρούτων του δάσους με αρώματα γαρύφαλλου και μαύρου πιπεριού, πλούσιο στόμα με ισορροπημένες τανίνες και μακριά επίγευση.

Το Chateau Porto Carras είναι ο αγαπημένος οίνος όλων των Ελλήνων, διαχρονικός, ερυθρός, Ονομασίας Προελεύσεως «Πλαγιές Μελίτωνα» Ανωτέρας Ποιότητος. Οινοποιημένος κάθε χρόνο με τέχνη και μαεστρία από Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot και Λημνιό, παλαιώνει για διάστημα 18 -24 μηνών σε καινούργια δρύινα βαρέλια στο κλιματιζόμενο κελάρι του Κτήματος.

Το Chateau Porto Carras 2005 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.
   
   

                                                                                             
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο