Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Διεθνής βράβευση για το Porto Carras Meliton 5* στη κατηγορία Luxury Hotel – Best Scenic Environment στα World Luxury Hotel Awards 2014!

 

Στο υψηλότερο βάθρο των ευρωπαϊκών πολυτελών ξενοδοχείων βρέθηκε το Porto Carras Meliton 5* στη κατηγορία «Luxury Hotel – Best Scenic Environment»! Αποτελεί σπουδαία διάκριση η βράβευσή του από τον παγκόσμιο τουριστικό θεσμό βραβείων «World Luxury Hotel Awards» ως το κορυφαίο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο πολυτελείας σε μια μοναδικής ομορφιάς τοποθεσία στη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής!

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2014, στο The Bay Hotel, Camps Bay, στη Νότια Αφρική σε μια ξεχωριστή τελετή με διεθνείς παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο.

Η διάκριση στα «World Luxury Hotel Awards 2014» αποτελεί κορυφαία στιγμή για το Porto Carras και επιβράβευση της υλοποίησης του οράματος της διοίκησης του πολυτελούς resort για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού, με σεβασμό στους επισκέπτες του και στο περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο Porto Carras Meliton 5*, είναι συνώνυμο της πολυτέλειας. Κατασκευασμένο με λιτή γραμμή, παραπέμποντας στην φιγούρα ενός κρουαζιερόπλοιου, σχεδιασμένο από τον σπουδαίου αρχιτέκτονα Walter Gropius, ιδρυτή της σχολής «BAUHAUS», αποτελείται από 487 δωμάτια, εκ των οποίων 93 Junior Σουίτες και 64 Σουίτες. Η πρωτοποριακή αρχιτεκτονική του Porto Carras Meliton 5*, συμπληρώνεται από ευρύχωρα Lobby, εστιατόρια με εκλεκτή κουζίνα για μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, πανέμορφα lagoons, χώρους ψυχαγωγίας και χαλάρωσης καθώς και μια υπέροχη παραλία. Συνεχίζει να αποτελεί πάντα την επιλογή κορυφαίων προσωπικοτήτων μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμμετείχαν στην ιστορική Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής του 2003, την πρώτη διευρυμένη Σύνοδο με τα 25 μέλη.

Η βράβευση του Porto Carras Meliton 5* στα World Luxury Hotel Awards 2014 αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση της ισχυρής δέσμευσης τoυ Porto Carras  στην διαρκή παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο