Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Διεθνής βράβευση για το Porto Carras Grand Resort στη κατηγορία Luxury Beach Resort των World Luxury Hotel Awards 2015

undefined

Tο Porto Carras Grand Resort βρέθηκε στο υψηλότερο βάθρο των ευρωπαϊκών πολυτελών ξενοδοχείων στη κατηγορία “Luxury Beach Resort – Continent Winner, Europe” από τον παγκόσμιο τουριστικό θεσμό βραβείων World Luxury Hotel Awards 2015. Ο θεσμός που διεξάγεται σε κάθε ήπειρο, αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και την αριστεία ως προς τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους επισκέπτες των ξενοδοχείων και resort. 

Η βράβευση του resort έγινε σε μια ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Harbour Grand Hong Kong με διεθνείς παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο.

Στη καρδιά της φιλοσοφίας του Porto Carras Grand Resort βρίσκεται ο σεβασμός για το φυσικό περιβάλλον και τον άνθρωπο. Οι αμμώδεις παραλίες του, συνολικού μήκους 9 χιλιομέτρων περιλαμβάνουν 25 απομονωμένους και παρθένους κολπίσκους, μοναδικούς στον κόσμο. Με το διεθνές σήμα της Γαλάζιας Σημαίας να απονέμεται για δεκαέξι συνεχή έτη, οι παραλίες του Porto Carras προσφέρουν αμέτρητες επιλογές δραστηριοτήτων στους επισκέπτες του όπως κολύμβηση, κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, θαλάσσιο σκι, σέρφινγκ, κανό-καγιάκ και πολλά ακόμη, ενώ για τους μικρούς λάτρεις των θαλάσσιων sports, παραδίδονται μαθήματα water-ski, wakeboard στη νέα ακαδημία σκι αλλά και μαθήματα ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου οptimist από τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο του Porto Carras. Επιπλέον, ενήλικες αλλά και παιδιά άνω των 8 ετών μπορούν να ανακαλύψουν την απόλαυση της αυτόνομης κατάδυσης στο Diving Center που διαθέτει το resort.

undefined

Παράλληλα και πέραν των αθλητικών δραστηριοτήτων, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν κάνοντας μασάζ στην παραλία με ειδικούς θεραπευτές και με κορυφαία διεθνή προϊόντα περιποίησης ή απλά να απολαύσουν σνακ και εξωτικά κοκτέιλ σε ένα από τα beach bars και wet bars του resort. Όσοι επίσης επιθυμούν ιδιωτικές στιγμές ζώντας την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, προσφέρεται η δυνατότητα να κάνουν κράτηση privé παραλίας σε ένα από τα 25 ιδιωτικά λιμανάκια του Porto Carras Grand Resort.

Όλα αυτά και πολλά ακόμη συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό σε ένα από τα ωραιότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ευρώπης. Η διάκριση στα ‘World Luxury Hotel Awards 2015’ αποτελεί κορυφαία στιγμή για το Porto Carras Grand Resort και επιβράβευση του οράματος της διοίκησης για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο