Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου στο Porto Carras Grand Resort

undefined

Το Σάββατο 7 Αυγούστου ολοκληρώθηκε στο Porto Carras Grand Resort, η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου, με νικητή στην κατηγορία IRC το Θανάση Μπαξεβάνη με το «Baximus». Δεύτερος, με τη μικρότερη διαφορά στην 29χρονη ιστορία του θεσμού, ο περσινός  νικητής Στέργιος Λεονταρίδης με το «Ellinix X» και τρίτος, ο Γιώργος Αυγερινός με το «Ανατέλλουσα Αφροδίτη». Στην κατηγορία ORC τον τίτλο κατέκτησε ο προπορευόμενος Γιώργος Παπαδόπουλος με το «Βελόνη».

Η απονομή των επάθλων πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπικά στο Porto Carras Grand Resort, παρουσία όλων των πληρωμάτων, με την κ. Υλιάνα Στέγγου, Γενική Διευθύντρια του Πόρτο Καρράς, να παραδίδει το κύπελλο στον κυβερνήτη του «Baximus». Ο Θανάσης Μπαξεβάνης θα κρατήσει το κύπελλο για ένα χρόνο, επιστρέφοντας το στο Porto Carras Grand Resort, λίγο πριν ξεκινήσει η επόμενη διοργάνωση.

Το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, ωστόσο ήταν το επαμειβόμενο κύπελλο του Porto Carras που έθεσε την βάση για μια πιο ποιοτική, ανταγωνιστική και ευρύτερη διοργάνωση, το 1981. Το «βαρύτιμο» έπαθλο επιστρέφει κάθε χρόνο πριν την έναρξη της διοργάνωσης στο μοναδικό Porto Carras Grand Resort – στην ομορφότερη γωνιά της Χαλκιδικής, σε μία καταπράσινη έκταση 17,630 στρεμμάτων δίπλα στη θάλασσα – περιμένοντας τον επόμενο που θα το χαράξει.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο