Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Διεθνείς Ιππικοί αγώνες στο Porto Carras Grand Resort!

 

Οι μέρες πλησιάζουν για το μεγάλο γεγονός! Το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 ο ιστορικός Ιππικός Όμιλος του Porto Carras Grand Resort θα διοργανώσει για μία ακόμη φορά, διεθνείς ιππικούς αγώνες υπερπήδησης εμποδίων, με συμμετοχή πάνω από 150 άλογα.

Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί παραδοσιακό υποστηρικτή της Ιππασίας στην Ελλάδα, καθώς φιλοξένησε στις μαγευτικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος τους πρώτους διεθνείς αγώνες Ιππασίας το 1981. Επιπλέον  για πάνω από 10 χρόνια, το Porto Carras Grand Resort  διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία δημοφιλείς διεθνείς αγώνες υπερπήδησης (Anthemia CSI κλπ),  όπου τα άλογα, από διάφορα κράτη, που συμμετέχουν ξεπερνούν τα 250 ανά διοργάνωση,  κατά τη διάρκεια των οποίων οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η μαγευτική φύση και η απαράμιλλη φιλοξενία του Porto Carras Grand Resort κέρδισαν τον θαυμασμό όλων όσων παραβρέθηκαν. Οι Έλληνες και ξένοι αθλητές, οι συνοδοί, οι προπονητές, αλλά και οι επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στηρίζοντας τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, το Porto Carras Grand Resort γίνεται κάθε χρόνο σημείο αναφοράς σε διεθνές επίπεδο, φιλοξενώντας ή διοργανώνοντας αντίστοιχες εκδηλώσεις. Με στόχο την προσέλκυση ειδικού τουρισμού στην Χαλκιδική και την Ελλάδα γενικότερα, φροντίζουμε ώστε οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας να παραμένουν στην κορυφή της προτίμησης του απαιτητικού αυτού κοινού και να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον, που παραμένει ελκυστικό όλο το χρόνο.

Το Porto Carras Grand Resort αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή του στον αθλητισμό και σε τακτική βάση διοργανώνει κάθε έτος, διεθνή αθλητικά event που αφορούν σε διάφορα αθλήματα όπως τουρνουά γκολφ, αγώνες πυγμαχίας, διεθνείς ποδοσφαιρικούς αγώνες, αγώνες ιππασίας, τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, ιστιοπλοΐας, όπως επίσης αγώνες σκάκι και ράλλυ, παρέχοντας στους συμμετέχοντες και επισκέπτες του, υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις μέσα σε ένα πολυτελές συγκρότημα.

Τη φετινή χρονιά ήδη διοργανώθηκαν πληθώρα αθλητικών εκδηλώσεων στο συγκρότημα Porto  Carras με μεγάλη επιτυχία και απήχηση σε όλο τον αθλητικό και όχι μόνο, κόσμο! Επιτυχίες σημείωσε ο Όμιλος Γκολφ & Αθλημάτων του Porto Carras Grand Resort με τη διοργάνωση του τουρνουά Pro-am και Open στις 26 Απρίλιου 2013, με συμμετοχή πάνω από 100 παίχτες από 10 χώρες και χρηματικά έπαθλα των 12,500€. Στη συνέχεια διοργανώθηκε από το Porto Carras Grand Resort το παγκόσμιο “Games Festival 2012”, ένα από τα μεγαλύτερα festival παιχνιδιών στρατηγικής (σκάκι) με συμμετοχή πάνω από 850 άτομα. Οι αγώνες πυγμαχίες που ακολούθησαν στο Olympic Hall έκοψαν την ανάσα των θεατών και ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη, ενώ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας & Κύπελλο Βορείου Αιγαίου, που για μία ακόμη φορά πραγματοποιήθηκε στο Porto Carras Grand Resort, έφεραν θαλασσινό αέρα και καθήλωσαν τους λάτρεις των σπορ!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Porto Carras Grand Resort, διαθέτει την υποδομή, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την μοναδικότητα στην διοργάνωση μεγάλου διεθνούς βεληνεκούς και υψηλού επιπέδου ιππικών αγώνων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο