Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Diamonds of the Greek Economy

 undefined

 

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, με τίτλο Diamonds of the Greek Economy, που διοργάνωσε η εταιρεία New Times Publishing, απονεμήθηκε στo Porto Carras Grand Resort τιμητική διάκριση, για την πολύ θετική πορεία του, το οποίο παρέλαβαν η Β’ Αντιπρόεδρος του Porto Carras, κυρία Μαριάννα Στέγγου και η Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου κυρία Κων/να Αλεξοπούλου.

Το Porto Carras  Grand Resort είναι η κύρια και πολύ πετυχημένη τουριστική δραστηριότητα του Ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής. Σε μια έκταση 17.630 στρεμμάτων στη Σιθωνία, μέσα στην καταπράσινη φύση της Χαλκιδικής, το Porto Carras αποτελεί σημείο αναφοράς στη σύγχρονη τουριστική ζωή της Ελλάδας.

Σήμερα, το Porto Carras είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους τουριστικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, με μακρόχρονη ιστορία, και αειφόρο ανάπτυξη που αναβαθμίζει την περιοχή της Σιθωνίας συνολικά και συμβάλλει ταυτόχρονα στην ανάπτυξη της τουριστικής και πολιτιστικής εικόνας της Ελλάδας ευρύτερα. 

Στην εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy, με στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων, συμμετείχαν μέλη των σημαντικότερων, υγιών και δραστήριων επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας, ως και μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο