Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Διακρίσεις για το Κτήμα Πόρτο Καρράς στο διεθνή διαγωνισμό «International Wine and Spirits 2014»

 

Το Αθήρι 2013 και το Λημνιό – Cabernet Sauvignon 2011 αποσπούν το χάλκινο μετάλλιο ενώ το Ασύρτικο 2013 το αργυρό, στο διεθνή διαγωνισμό οίνου «International Wine and Spirits 2014» που έλαβε χώρα στο Λονδίνο.

Ο αρχικός στόχος του διεθνούς διαγωνισμού IWSC ήταν να βραβεύσει την αριστεία εκλεκτών κρασιών από όλο τον κόσμο. Αυτό παραμένει ο στόχος του μέχρι και σήμερα, με το διαγωνισμό  να μετράει  ήδη 45 έτη και το Κτήμα Πόρτο Καρράς να λαμβάνει διαρκώς βραβεία!

Ο IWSC δέχεται συμμετοχές από σχεδόν 90 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει την υποστήριξη πολλών από τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιού.

Ο μοναδικός συνδυασμός της λεπτομερούς τεχνικής ανάλυσης και της εξειδικευμένης κριτικής επιτροπής σημαίνει πως κερδίζοντας ένα IWSC βραβείο καταφέρνεις ένα εξαιρετικό επίτευγμα, καθώς με την τυφλή γευστική δοκιμή ξεχωρίζεις ανάμεσα από 10.000 συμμετοχές!

Στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού τα μετάλλια και οι διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς και εκθέσεις έχουν μεγάλη βαρύτητα, και κατ’ επέκταση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις εξαγωγές και την εικόνα του Ελληνικού κρασιού γενικότερα.

Είμαστε περήφανοι που με τις διακρίσεις αποτελούμε πρέσβεις του ελληνικού κρασιού στους απαιτητικούς και δημοφιλείς διαγωνισμούς οίνου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο