Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Bigger’s Better Event Πυγμαχίας στις 5 Ιουλίου 2013

 

Το Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του Olympic Hall ένα σημαντικό γεγονός ,το “Bigger’s Better Event Πυγμαχίας” στις 5 Ιουλίου 2013.

 Οκτώ απο τους παγκόσμιους μαχητές των βαρέων βαρών, από  διάφορες σχολές πυγμαχίας, ανά τον κόσμο θα βρίσκονται στο Porto Carras Grand Resort για ένα συγκλονιστικό πρόγραμμα το βράδυ της 5ης Ιουλίου 2013 για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

1. Steffen Kretschmann – Γερμανία
2. Vlasis Apostolakis – Ελλάδα
3. Alexander Kartozia – Γεωργία
4 Ozkan Cetinkaya -Tουρκία
5. Bogdan Dinu – Ρουμανία
6. Constantin Gluhov – Ρωσία
7. Symon Was – Πολωνία
8. Dmitry Bezus – Ουκρανία

Το Porto Carras Grand Resort, με τις υψηλού επιπέδου υποδομές και εγκαταστάσεις, αλλά και την εμπειρία που διαθέτει, αποτελεί για ακόμη μια χρονιά σημείο αναφοράς στoν αθλητισμό στην Ελλάδα και στον κόσμο ειδικότερα, έχοντας εξασφαλίσει αρκετά απο τα μεγαλύτερα παγκόσμια τουρνουά αθλητισμού, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας ιππασίας, καταδύσεων, τένις, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, γκολφ, ιστιοπλοϊκών αγώνων κλπ. Επιπλέον, η στήριξη του αθλητισμού και του πολιτισμού αποτελεί μία από τις βασικές αρχές που έχει θέσει από την αρχή της λειτουργίας του και συνεχίζει με συνέπεια να υπηρετεί.

Οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν θα καλυφθούν ζωντανά απο το Eurosport.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο