Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: ΑΝΘΕΜΙΑ CSI στο Porto Carras Grand Resort

undefined

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν τα Anthemia CSI* από τις 26 έως 29 Αυγούστου στην Χαλκιδική, στις ιππικές εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, συγκεντρώνοντας, για μια ακόμα χρονιά, το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος.

Ο διεθνής αγώνας υπερπήδησης εμποδίων, που είναι πλέον θεσμός για το χώρο της Ιππασίας, πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά στο Porto Carras Grand Resort και διοργανώθηκε από τον Όμιλο Ιππασίας Βασιλικών. Το Porto Carras αποτελεί παραδοσιακό υποστηρικτή της Ιππασίας στην Ελλάδα, καθώς φιλοξενεί σταθερά τους διεθνείς αγώνες Ιππασίας, από τον πρώτο διεθνή διαγωνισμό το 1981.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η μαγευτική φύση και η απαράμιλλη φιλοξενία  του Porto Carras Grand Resort κέρδισαν και φέτος τον θαυμασμό όλων όσοι παραβρέθηκαν στη Χαλκιδική για τα Anthemia CSI*. Οι Έλληνες και ξένοι αθλητές, οι συνοδοί, προπονητές αλλά και οι επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στηρίζοντας τον αθλητισμό και τον πολιτισμό το Porto Carras Grand Resort γίνεται κάθε χρόνο σημείο αναφοράς σε διεθνές επίπεδο φιλοξενώντας ή διοργανώνοντας αντίστοιχες εκδηλώσεις. Με στόχο την προσέλκυση ειδικού τουρισμού στην Χαλκιδική, και την Ελλάδα γενικότερα, φροντίζουμε ώστε οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας να παραμένουν στην κορυφή της προτίμησης του απαιτητικού αυτού κοινού και να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον, που παραμένει ελκυστικό όλο το χρόνο.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο