Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: 5o Porto Carras Pro Am & Open 2014 τουρνουά Γκολφ 1- 4 Μαΐου 2014 Porto Carras Grand Resort

 

To Porto Carras Grand Resort φιλοξένησε το 5ο Porto Carras Pro-Am & Open 2014, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 4 Μαΐου, με τη συμμετοχή 100 παικτών από 8 χώρες.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την απονομή των χρηματικών επάθλων στους επαγγελματίες γκολφέρ και των επάθλων στους ερασιτέχνες που συμμετείχαν.

Νικητής στην κατηγορία των επαγγελματιών ήταν, μετά από playoff 2 τρυπών με τον κ. Βαγγέλη Γκίνη, ο κ. Παναγιώτης Καραντζιάς από την Αθήνα με συνολικό σκορ -4 (4 under), ο οποίος παρέλαβε το χρηματικό έπαθλό των 2.300 ευρώ, ενώ τρίτος ήταν ο Ισπανός Zeke Martinez me -2 (2 under).

Στην κατηγορία των ερασιτεχνών νικητές ήταν, στο gross ο Razvan Marcu από Ρουμανία με 2ο τον Αλέξανδρο Φιλιπάκη από την Αθήνα και 3ο τον Nikolae Kovacs από τη Ρουμανία, ενώ στο Net νικητής αναδείχθηκε ο Bosko Konstantinovic από τη Σερβία, με 2ο τον Βαγγέλη Χανιωτάκη από την Αθήνα και 3ο τον Juergen Fuchs από τη Γερμανία.

Ειδικά βραβεία δόθηκαν επίσης στους νεαρούς γκολφέρ που έλαβαν μέρος στον αγώνα.

Οι παίκτες απόλαυσαν τις άψογες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος και με σύμμαχο τον καλό καιρό αγωνίστηκαν στο διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ του Πόρτο Καρράς με στόχο τη νίκη.

Είχε προηγηθεί η τελετή καλοσωρίσματος των παικτών στην αίθουσα γευσιγνωσίας Μελισσάνθη του Κτήματος Πόρτο Καρράς, όπου όλοι γεύτηκαν τα εκλεκτά κρασιά Πόρτο Καρράς και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις παροχές και τις δραστηριότητες που προσφέρονται στο συγκρότημα.

Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε στη βεράντα του Golf Club. Όλοι αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στην άψογη φιλοξενία και διοργάνωση και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, σε έναν αγώνα που έχει εξελιχθεί σε θεσμό στη συνείδηση των γκολφέρ και κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους συμμετέχοντες.

Το Porto Carras Grand Resort, με τις υψηλού επιπέδου υποδομές και εγκαταστάσεις, αλλά και την εμπειρία που διαθέτει, είναι σε θέση να παρέχει εξαιρετική φιλοξενία σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Επιπλέον, η στήριξη του αθλητισμού και του πολιτισμού αποτελεί μία από τις βασικές αρχές που έχει θέσει από την αρχή της λειτουργίας του και συνεχίζει με συνέπεια και ευθύνη να υπηρετεί.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο