Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: 2nd Porto Carras Pro Am / Porto Carras OPEN 2011

Το Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί το Porto Carras  PRO AM &  Porto Carras OPEN 2011, που αποτελεί τον πρώτο σειράς αγώνων 2nd Aegean Mini Tour 2011, από τις 23 έως τις 28 Μαρτίου 2011. Το τουρνουά διοργανώνεται από το Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με το PGA of Greece και την Aegean Airlines.

Πρόκειται για ένα διεθνή αγώνα γκολφ, που διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά στο διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort. Στη διοργάνωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής 35 ομάδες, οι οποίες αποτελούνται από έναν επαγγελματία (Pro) και τρεις ερασιτέχνες (Am) παίκτες. Τα συνολικά χρηματικά έπαθλα ανέρχονται σε 12.300 €, ενώ σημαντικά δώρα θα δοθούν στους ερασιτέχνες παίκτες.

Το γήπεδο Golf του Porto Carras Grand Resort είναι το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διεθνή πρωταθλήματα. Σχεδιάστηκε το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινίστηκε το 2003 από τον Roy Mc Ray κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επίπεδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunker παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα, από τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, έως τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

Πλέον του γηπέδου Golf, τo Porto Carras Grand Resort προσφέρει υψηλή ποιότητα και την πλέον ολοκληρωμένη ποικιλία εγκαταστάσεων και παρεχομένων υπηρεσιών. Tέλος, το γεγονός ότι η απόσταση και από τα δυο ξενοδοχεία μέχρι το πρώτο σημείο εκκίνησης, είναι 3 έως 6 λεπτά με τα πόδια, καθιστά το Porto Carras Grand Resort μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών golf παγκοσμίως.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο