Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: 2nd Porto Carras PRO AM / Porto Carras OPEN 2011 (1)

 

Το Porto Carras Grand Resort φιλοξένησε το 2nd PORTO CARRAS PRO AM / PORTO CARRAS OPEN 2011, τον πρώτο σειράς αγώνων 2nd AEGEAN MINI TOUR 2011, από τις 23 έως τις 27 Μαρτίου 2011. Το τουρνουά διοργανώθηκε από το Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με το PGA of Greece και την Aegean Airlines.

Ο διεθνής αγώνας γκολφ, που διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά στο διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort, φέτος ξεπέρασε τις προσδοκίες, με συμμετοχή 44 ομάδων (176 παικτών από 17 χώρες) έναντι 31 ομάδων το 2010.

Τα συνολικά χρηματικά έπαθλα ανήλθαν σε 12.300 €, ενώ σημαντικά δώρα δόθηκαν στους ερασιτέχνες παίκτες.

Νικητές στον αγώνα Pro-am ήταν οι ομάδες από τις χώρες: Σερβία (1η), Ελλάδα (2η), Ελλάδα (3η) Γερμανία (4η), Γερμανία (5η).
Στον αγώνα Porto Carras Open στην κατηγορία των professionals νικητής ήταν ο Παναγιώτης Καραντζιάς από Ελλάδα με (-3) (169 χτυπήματα) με δεύτερο τον Grant Jackson από Αγγλία με (-3) (169 χτυπήματα) μετά από συναρπαστικό αγώνα playoff.

Στην κατηγορία των ερασιτεχνών νικητές ήταν:
Κατηγορία 0-18    Gross Val Danescu (Ρουμανία)
Κατηγορία 0-18    Net Μίλτος Βαλταδώρος (Ελλάδα – ακαδημία PORTO CARRAS)
Κατηγορία 18-36  Gross Nikola Cuic (Σερβία)
Κατηγορία 18-36  Gross Γιώργος Καρακάσης (Ελλάδα – ακαδημία PORTO CARRAS)

Το γήπεδο Golf του Porto Carras Grand Resort είναι το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διεθνή πρωταθλήματα. Σχεδιάστηκε το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινίστηκε το 2003 από τον Roy Mc Ray κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα, από τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, έως τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

Πλέον του γηπέδου Golf, τo Porto Carras Grand Resort προσέφερε στους παίκτες σ’ ένα ηλιόλουστο και καταπράσινο γήπεδο υψηλή ποιότητα και την πλέον ολοκληρωμένη ποικιλία εγκαταστάσεων και παρεχομένων υπηρεσιών. Tέλος, το γεγονός ότι η απόσταση και από τα δύο ξενοδοχεία μέχρι το πρώτο σημείο εκκίνησης, είναι 3 έως 6 λεπτά με τα πόδια, καθιστά το Porto Carras Grand Resort μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών golf παγκοσμίως, ενώ με τα σχέδια κατασκευής των δύο επιπλέον ορεινών γηπέδων γκολφ που δρομολογούνται, το Porto Carras Grand Resort θα αποτελεί έναν από τους ελκυστικότερους προορισμούς γκολφ στην Ευρώπη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο