Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: 1o Porto Carras – St. Sofia Interclub Golf

undefined

 

Με τη συμμετοχή 60 παικτώνμελών τόσο του Porto Carras Golf & Country Club όσο και του St. Sofia Golf Club από τη Βουλγαρία, το Porto Carras Grand Resort φιλοξενείτο «1o Porto Carras – St. Sofia Interclub Championship» το διάστημα 24-26 Νοεμβρίου 2016.

Το διαλεσχιακό τουρνουά διοργανώνεται από το Porto Carras Grand Resort και τον Όμιλο Γκολφ Πόρτο Καρράς σε συνεργασία με το γήπεδο γκολφ της Βουλγαρίας StSofia Golf Club και έχει κύριο στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών-παικτών και την ανάδειξη της περιοχής της Σιθωνίας Χαλκιδικής ως προορισμό γκολφ σε διεθνές επίπεδο, σε μια αγορά που παρουσιάζει πολύ μεγάλη δυναμική.

Σχεδιασμένο το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινισμένο το 2003 από το Roy McRay, το διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort αποτελεί το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα που περιλαμβάνει τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, μέχρι και τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

Πλέον του γηπέδου Golf, τo Porto Carras Grand Resort προσφέρει όπως κάθε χρόνο στους παίκτες γκολφ υψηλή ποιότητα και την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία παρεχομένων υπηρεσιών καθιστώντας τον ιδανικό προορισμό γκολφ. 

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο