Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort : 1ο EXTERRA / Porto Carras Half Marathon

 

Το Porto Carras Grand Resort, το πληρέστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελλάδα  και η Οργανωτική Επιτροπή του XTERRA Greece θα διοργανώσουν το 1ο XTERRA / Porto Carras Half Marathon το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις μοναδικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Το διήμερο αθλητικών  εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

  • Ημιμαραθώνιο Δρόμο 21 χιλιομέτρων
  • Αγώνες δρόμου 5 & 10 χιλιομέτρων
  • Κολυμβητικό αγώνα 1000, 2500 & 5000 μέτρων
  • Παιδικό αγώνα Δρόμου
  • Παιδικό αγώνα Κολύμβησης
  • Αγώνες Δρόμου

Οι αγώνες δρόμου όλων των αποστάσεων θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου με ώρα εκκίνησης στις 17:00, σε πανέμορφες διαδρομές που διασχίζουν τους παρθένους κολπίσκους, στο μαγευτικό κατάφυτο τοπίο των 17.630 στρεμμάτων που περιβάλει τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι συμμετέχοντες θα απολαμβάνουν μοναδικές εικόνες φυσικής ομορφιάς του πευκόφυτου δάσους και του απέραντου γαλάζιου του Τορωναίου Κόλπου.

Κολυμβητικοί αγώνες:

Οι κολυμβητικοί αγώνες όλων των αποστάσεων θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, στις 10:00, στην υπέροχη βραβευμένη με γαλάζια σημαία, αμμώδη παραλία μήκους 9 χιλιομέτρων που βρίσκεται μπροστά απο το συγκρότημα του Porto Carras, σε σηματοδοτημένες διαδρομές. 

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών απαιτείται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους. 

Κόστος Συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, τροφοδοσία, race belt (για το τρέξιμο), σκουφάκι κολύμβησης (για το κολύμπι).

Ημιμαραθώνιος Δρόμος, 10km & 5km: 20 euro

Κολυμβητικός αγώνας 1000m, 2500m & 5000m: 20 euro

Αγώνας δρόμου & αγώνας κολύμβησης (σε οποιαδήποτε απόσταση): 30 euro

Παιδικός αγώνας τρεξίματος: Δωρεάν

Παιδικός αγώνας κολύμβησης: Δωρεάν 

Διαδρομές:

Για περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές του αγώνα επισκεφθείτε την

ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο www.portocarrasmarathon.com

Εγγραφές:

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.xterragreece.com υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τη διοργάνωση και η αίτηση συμμετοχής.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να εχει αποσταλεί η αίτηση/υπευθυνη δήλωση στο email: info@xterragreece.com ή στο fax: 2103249700 και να έχει τακτοποιηθεί η πληρωμή του ποσού στον κάτωθι τραπεζικό Λογαρασμό του XTERRA Greece, εντός 3 ημερών απο την ημερομηνία αποστολής της αίτησης. 

Eurobank EFG 0026 0142 96 0200328084

ΙΒΑΝ: GR9502601420000960200328084

Παρακαλούμε όπως αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο σας στο έγγραφο

κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο πεδίο, εφόσον η πληρωμή σας

γίνεται μέσω e-banking.

Για Πληροφορίες/Διευκρινήσεις στο 6934-696191 και 210 3716376 

Διαμονή:

Το πολυτελές συγκρότημα του Porto Carras, επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης, προσφέρει ειδικές προνομιακές τιμές διαμονής με πρωινό και ημιδιατροφή, στο πολυτελές ξενοδοχείο Meliton 5* στην τιμή των 116 ευρώ / ημέρα σε δωμάτιο Deluxe Guestroom.

Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις επικοινωνήστε με το τμήμα

κρατήσεων του ξενοδοχείου στο +30 23750 77000 ή στο reservations@portocarras.com

Χρονομέτρηση:

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις σε τρέξιμο και κολύμβηση. To chip χρονομέτρησης θα σας δοθεί κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από την γραμματεία. 

Τροφοδοσία:

Τρέξιμο: Θα υπάρχουν διαθέσιμα νερά, και ενεργειακά τζέλ, για την τροφοδοσία των αθλητών σε σταθμούς ανεφοδιασμού ανά 5km.

Κολύμβηση: Θα υπάρχουν διαθέσιμα νερά, και ενεργειακά τζέλ, για την τροφοδοσία των αθλητών σε σταθμό ανεφοδιασμού στην έξοδο τους από το νερό. 

Υγειονομική κάλυψη:

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και έχουν υπογράψει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση. Συστήνεται δε στους συμμετέχοντες να προβούν σε ιατρικές εξετάσεις πρίν τον αγώνα.

Ναυαγοσώστες: Τη ναυαγωσωστική κάλυψη του αγώνα θα αναλάβουν

έμπειροι ναυαγοσώστες.

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ικανός αριθμός απο ναυαγοσώστες στη διαδρομή της κολύμβησης σε πλωτά ή άλλα μέσα προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια αν αυτό απαιτηθεί. Σε περίπτωση που αισθανθείτε αδιαθεσία ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να συνεχίσετε κουνήστε τα χέρια σας πάνω κάτω ή κατευθυνθείτε προς το πλησιέστερο πλωτό μέσο. 

Κανονισμοί Κολύμβησης:

Οι συμμετέχοντες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και μαγιό ή ολόσωμη φόρμα (wetsuit).

Δεν επιτρέπονται* άλλου είδους πλευστικά ή κολυμβητικά βοηθήματα όπως αναπνευστήρες, σανίδες, χεράκια, πέδιλα κλπ. Οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν πρίν την εκκίνηση, με αντηλιακό, λάδι, βαζελίνη, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

*Η κατηγορία 60+ μπορεί να χρησιμοποιήσει μάσκα –αναπνευστήρα 

Άφιξη Αθλητών:

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο του Porto Carras τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης προκειμένου να παραλάβουν από την Γραμματεία των αγώνων το πακέτο συμμετοχής.

Η Γραμματεία θα κλείσει στις 16:00 ακριβώς και δεν θα δοθεί καμία παράταση.

Για τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο θα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από τις 11:30 το πρωί του Σαββάτου. 

Απονομές:

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014: Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της ημέρας, θα

πραγματοποιηθούν οι απονομές όλων των κατηγοριών σε άντρες και γυναίκες.

Μετά τις 21:30 θα ακολουθήσει Beach Party στην παραλία του ξενοδοχείου.

Κυριακή: Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της ημέρας, θα πραγματοποιηθούν οι απονομές όλων των κατηγοριών σε άντρες και γυναίκες. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο