Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: 12 Βραβεία απέσπασε το Κτήμα Πόρτο Καρράς για τα κρασιά του!

 

Αυτή τη χρονιά 12 ακόμα βραβεία προστέθηκαν στη συλλογή των βραβευθέντων κρασιών του Κτήματος Πόρτο Καρράς.

Τα κρασιά μας ενθουσίασαν τους κριτές αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις σε όλους τους διεθνείς διαγωνισμούς που λάβαμε μέρος, στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης, στο Concours Mondial de Bruxelles, στο International Wine Challenge, στο Decanter World Wine Awards και στο BIWC.

Για μια ακόμα φορά εντυπωσίασαν  τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του terroir των Πλαγίων του Μελίτωνα με 26 ποικιλίες αμπέλου που καλλιεργούνται βάσει των προδιαγραφών της βιολογικής καλλιέργειας.

Τα κρασιά μας, η Μαλαγουζιά, το Ροζέ, η Magnus Baccata, το Ασύρτικο, το Λημνιό, το Blanc des Blancs έτυχαν σημαντικών διακρίσεων, χρυσών, αργυρών και χάλκινων μεταλλείων που αποτελούν επιβράβευση των προσπαθειών του Κτήματος Πόρτο Καρράς για δημιουργία και ανάπτυξη.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο