Τα νέα των μελών μας

Polis Hammam: Συνεργασία Polis Hammam-Polis Loutron και Senia Paros Hotel (Μελέτη – Σχεδιασμός – Κατασκευή – Εξατομίκευση – Εκπαίδευση – Συμβουλευτική – Αυτοδιαχείριση)

 

undefined

Η επιχείρηση Polis Hammam-Polis Loutron δημιουργήθηκε πριν 10 χρόνια περίπου και είναι μέλος του ΣΕΤΕ.

Με συνεχή ανοδική πορεία, σχεδίασε ένα νέο επιχειρηματικό πλάνο για ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις με στόχο την μελέτη και δημιουργία χαμάμ-λουτρών που να ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ του εκάστοτε χώρου.

Έτσι, παντρεύοντας τις μνήμες του παρελθόντος με τις ανάγκες του σήμερα και λαμβάνοντας υπόψη τον τοπικιστικό χαρακτήρα του νησιού της Πάρου, σύναψε συνεργασία με το ξενοδοχείο Senia Paros Hotel για να δημιουργήσουν προσεχώς έναν «βωμό ευεξίας», όπου ο καλλωπισμός του σώματος εναρμονίζεται πλήρως με την ηρεμία της ψυχής, με κύρια «εργαλεία» το νερό, την φροντίδα, το άγγιγμα, την επικοινωνία και με τελική επιδίωξη πάντα τον εξαγνισμό, την εξυγίανση και την απόλαυση.

Το θεματικό αυτό concept είναι απόλυτα εμπνευσμένο από τον τόπο, προσαρμοσμένο και σύμφωνο με το ύφος του υπέροχου Senia Paros Hotel, κτισμένο σε κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό στυλ, με εκπληκτική, μαγευτική θέα στον κόλπο της Νάουσας.

undefined

Η νέα αυτή συνεργασία Polis hammam-Polis loutron και Senia Paros Hotel θα δημιουργήσει ένα νέο πρωτότυπο concept που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία σταθερών, μακροχρόνιων συνεργασιών με κοινό όραμα την αναβάθμιση των υπηρεσιών ομορφιάς και ευεξίας στον αναπτυσσόμενο τομέα των Hammam-Λουτρών και κατ’ επέκταση την μέγιστη απόδοση της κερδοφορίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://polis-hammam.gr/hammam-project/ 

Polis HammamPolis Loutron
Το Polis Hammam είναι μία αλυσίδα χώρων ευεξίας με καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, που έχει βραβευτεί ως το καλύτερο παραδοσιακό Hammam της Ευρώπης σε δύο συνεχόμενες χρονιές (2018,2019) από το Luxury ΤravelGuide, και απολαμβάνει τις άριστες κριτικές των ικανοποιημένων πελατών του, λαμβάνοντας συνεχώς την ανώτερη διάκριση ποιοτικών υπηρεσιών από το TripAdvisor.

Σκοπός μας είναι να σας μυήσουμε στη μοναδική φιλοσοφία ζωής, με βάση την καθαριότητα και τον εξαγνισμό που προκαλεί το νερό και να νιώσετε την απόλυτη αποτοξίνωση και χαλάρωση, σε συνδυασμό με τη φροντίδα των ειδικών θεραπευτών μας και τα αγνά και φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε.

«Το Polis Hammam είναι το Αυθεντικό Παραδοσιακό Hammam που σε “ταξιδεύει” στο παρελθόν, ενώ είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις ανέσεις και παροχές του σήμερα.»

Τα Polis Hammam που ξεκίνησαν ν’ αναβιώνουν την από αιώνων αγαπημένη συνήθεια λουτροθεραπείας των Ελλήνων, δημιούργησαν τα Polis Loutron.

“Ναούς ευεξίας”, όπου ο καλλωπισμός του σώματος εναρμονίζεται πλήρως με την ηρεμία της ψυχής με κύρια “εργαλεία” το νερό, την φροντίδα, το άγγιγμα, την επικοινωνία.

Στα Polis Hammam – Polis Loutron, Η Περιποίηση Του Σώματός Σας Και Η Ψυχική Ξεκούρασή Σας Είναι Πάντα Η Προτεραιότητά Μας Μαζί Με Τη Μυστικιστική Ατμόσφαιρα, Την Καθαριότητα, Τον Επαγγελματισμό Και Τις Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσίες Μας.

www.polis-hammam.gr

Θεσσαλονίκη

Κωνσταντίνου Καραμανλή 40Α,
55132, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά

2310 488 216

contact.thess@polishammam.gr

Αθήνα

Αυλητών 6-8,
10554, Ψυρρή, Αθήνα

210 321 20 20

contact.ath@polishammam.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο