Τα νέα των μελών μας

Polis Hammam: Παγκόσμια διάκριση για το Polis Hammam – Polis Loutron

undefined

Παγκόσμια διάκριση για το Polis Hammam – Polis Loutron

Όταν πριν λίγα χρόνια, το Polis Hammam Polis Loutron άρχιζε το ταξίδι του στον μεγάλο ωκεανό του Επιχειρείν, η κατάκτηση του συγκεκριμένου παγκόσμιου τίτλου, έμοιαζε τουλάχιστον ανέφικτη.

Και όμως: Το ανέφικτο έγινε …εφικτό!!! 

TravelersChoice 2020 από το TripAdvisor
Γεμάτοι χαρά και συγκίνηση κερδίσαμε την παγκόσμια διάκριση TravelersChoice 2020 από το TripAdvisor, διάκριση που τη λαμβάνει ένα ελάχιστο ποσοστό επιχειρήσεων και συγκεκριμένα μόλις το 10% παγκοσμίως!

Η μεγάλη αυτή διάκριση αφορά τεράστιες ξενοδοχειακές αλυσίδες, SPA, εστιατόρια, χώρους αναψυχής, αρχαιολογικούς χώρους, που αποδεικνύουν το απόλυτο αριστείο φιλοξενίας. Το Trip Advisor συνυπολογίζει τις κριτικές του κοινού για τη διάρκεια ενός χρόνου, το ενδιαφέρον των μελών της εφαρμογής για τη συγκεκριμένη επιχείρηση, τη δημοτικότητα της επιχείρησης στη συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά και άλλες πολύ σημαντικές παραμέτρους.

Η ανακοίνωση της μεγάλης αυτής διάκρισης για την επιχείρησή μας, τη στιγμή που ο ανταγωνισμός των επιχειρήσεων τουρισμού σε όλο τον κόσμο είναι τεράστιος, μας κάνει να νιώθουμε ότι το πάθος μας για δημιουργία, και η τεράστια αγάπη μας για τη φροντίδα των ανθρώπων, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σε αυτούς τους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς, αναγνωρίστηκε από τις δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών Ελλήνων και ξένων που επέλεξαν τα καταστήματά μας.

Αντιμετωπίσαμε με γνώμονα την ευγενή άμιλλα, ιστορικά καταξιωμένες επιχειρήσεις και πανίσχυρα Brand names.

Υποσχόμαστε λοιπόν να συνεχίσουμε έχοντας ως ανταγωνιστή τον πιο αδυσώπητο παράγοντα, την προσωρινή αριστεία μας, να ξεπερνάμε τα όριά μας σε όλα τα επίπεδα αναμέτρησης του επιχειρείν.

Ως νικητές του συγκεκριμένου τίτλου υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το πρωταθλητισμό μας, παρέχοντας άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας, έτσι ώστε ως Έλληνες να υπογράφουμε ότι η φιλοξενία γεννήθηκε στην Ελλάδα και συνεχίζει να είναι μια από τις βασικές αρχές που κάνει τη χώρα μας μοναδική στον κόσμο.

undefined

Polis HammamPolis Loutron

Το Polis Hammam είναι μία αλυσίδα χώρων ευεξίας με καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, που έχει βραβευτεί ως το καλύτερο παραδοσιακό Hammam της Ευρώπης για δύο συνεχόμενες χρονιές (2018, 2019) από το Luxury Τravel Guide, και απολαμβάνει τις άριστες κριτικές των ικανοποιημένων πελατών του, λαμβάνοντας συνεχώς την ανώτερη διάκριση ποιοτικών υπηρεσιών από το Trip Advisor.

Σκοπός μας είναι να σας μυήσουμε στη μοναδική φιλοσοφία ζωής, με βάση την καθαριότητα και τον εξαγνισμό που προκαλεί το νερό και να νιώσετε την απόλυτη αποτοξίνωση και χαλάρωση, σε συνδυασμό με τη φροντίδα των ειδικών θεραπευτών μας και τα αγνά και φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε.

«Το Polis Hammam είναι το Αυθεντικό Παραδοσιακό Hammam που σε “ταξιδεύει” στο παρελθόν, ενώ είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις ανέσεις και παροχές του σήμερα.»

Τα Polis Hammam που ξεκίνησαν ν’ αναβιώνουν την από αιώνων αγαπημένη συνήθεια λουτροθεραπείας των Ελλήνων, δημιούργησαν τα Polis Loutron.

“Ναούς ευεξίας”, όπου ο καλλωπισμός του σώματος εναρμονίζεται πλήρως με την ηρεμία της ψυχής με κύρια “εργαλεία” το νερό, τη φροντίδα, το άγγιγμα, την επικοινωνία.

Στα Polis Hammam – Polis Loutron, η περιποίηση του σώματός σας και η ψυχική ξεκούρασή σας είναι πάντα η προτεραιότητά μας μαζί με τη μυστικιστική ατμόσφαιρα, την καθαριότητα, τον επαγγελματισμό και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.

www.polis-hammam.gr

Θεσσαλονίκη

Κωνσταντίνου Καραμανλή 40Α,
55132, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά

2310 488 216

contact.thess@polishammam.gr

Αθήνα

Αυλητών 6-8,
10554, Ψυρρή, Αθήνα

210 321 20 20

contact.ath@polishammam.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο