Τα νέα των μελών μας

Polis Hammam: Μία ακόμη πανευρωπαϊκή διάκριση για το Polis Hammam

undefined

 

Με πολύ χαρά θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Polis Hammam επελέγη από το Luxury Travel Guide, ως  The best Hammam in Europe 2019”. 

Την συγκεκριμένη διάκριση την είχαμε κερδίσει και το 2018, αλλά πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι πιο δύσκολο  από το να γίνεις “πρώτος “ είναι το να παραμείνεις πρώτος.

Μια εποχή πολύ σκληρού ανταγωνισμού και με δεδομένο ότι οι ανταγωνιστές μας είναι “κολοσσοί “ στο είδος τους στα υπόλοιπα κράτη, καταφέραμε να παραμείνουμε πρώτοι και με διαφορά. 

undefined

Αυτό που έχει μεγάλη αξία για μας είναι το γεγονός ότι ο κόσμος, οι επισκέπτες , Έλληνες και ξένοι, με την κριτική τους, μας χάρισαν την κορυφαία διάκριση. Δεσμευόμαστε  να συνεχίσουμε να προσφέρουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών, όπως και μοναδικά πρωτόκολλα λουτροθεραπείας, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε και να επικοινωνήσουμε με κάθε μέσο και τρόπο ότι η λουτροθεραπεία και η ευ- ευζωία γεννήθηκαν στην Ελλάδα χιλιάδες χρόνια πριν και αποτέλεσαν φιλοσοφία  και τρόπο ζωής. 

Υπηρετούμε και διαδίδουμε, το αυθεντικό, το μοναδικό, το άριστο στον τομέα μας, επενδύουμε στην Ελλάδα και στους ανθρώπους με το όραμα να γίνει η χώρα μας το κέντρο έλξης για όσους αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους χαλάρωσης και ευεξίας. 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο