Τα νέα των μελών μας

Polis Hammam: Athens Was – Polis Hammam

undefined  

 

Στην γειτονιά των Θεών, στην είσοδο της Πλάκας, το ξενοδοχείο Αthens Was, προσφέρει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες για επισκέπτες που επιθυμούν στα πλαίσια ενός ταξιδιού αναψυχής ή για επαγγελματικούς λόγους να διαθέσουν χρόνο στην Αθήνα. 

Από τις αρχές Ιουνίου οι επισκέπτες του site του ξενοδοχείου ή όσοι φιλοξενούνται στον χώρο θα μπορούν να εξασφαλίσουν μια μοναδική εμπειρία λουτρικής θεραπείας στον χώρο του Polis Hammam. Η συγκεκριμένη υπηρεσία  που παρουσιάζουμε, δημιουργήθηκε από μας και διατίθεται αποκλειστικά για εκείνους που επιλέγουν για την διαμονή τους στην πρωτεύουσα τον συγκεκριμένο χώρο. 

https://www.athenswas.gr/experiences/ 

Μετά την συνεργασία μας με το Athens Plaza  ακόμη μία  ενέργεια στρατηγικής σημασίας για την επικοινωνία των εξαιρετικών παροχών μας έρχεται  να ενισχύσει την πρόθεση της επιχείρησής μας, να υποστηρίζει κάθε σοβαρή προσπάθεια για να γίνει η χώρα μας ένας από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς του κόσμου.   

Σας ευχαριστούμε

Polis Hammam

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο