Τα νέα των μελών μας

ΠΟΛΑΤ ΑΕ: Συνεργασία ΠΟΛΑΤ ΑΕ και ξενοδοχείου Rodos Palace

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνεργασία μεταξύ της ΠΟΛΑΤ Α.Ε. και του Ξενοδοχείου RODOS PALACE στη Ρόδο, για την εφαρμογή διακοσμητικού δαπέδου και την κατασκευή 2 γηπέδων τένις.    

Ειδικότερα εφαρμόσθηκε το διακοσμητικό υλικό POLYESTER MARMOR FLOOR 804, περιμετρικά της πισίνας σε συνολική επιφάνειας 1.500m2. Το συγκεκριμένο υλικό αποτελείται από σκληρά ανεξίτηλα πετρώματα και πολυουρεθανικές ρητίνες. Δημιουργεί καλαίσθητα, αντιολισθηρά δάπεδα με μεγάλες μηχανικές αντοχές σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική. Προτείνεται σε ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, πισίνες, κ.α. Τα 2 γήπεδα τένις, κατασκευάσθηκαν με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, πιστοποιημένο με ISO ποιότητας και εφαρμογής. 

Σημειώνεται ότι η ΠΟΛΑΤ Α.Ε. αποτελεί εδώ και 40 χρόνια μια παραγωγική εταιρία με ισχυρή παρουσία στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας δομικών υλικών, όπως αθλητικά δάπεδα, βιομηχανικά δάπεδα για επαγγελματικές κουζίνες, διακοσμητικά δάπεδα για περιβάλλοντες χώρους και ξενοδοχειακές κλίνες, στεγανωτικά για υπόγεια, θεμέλια και δώματα, οικοδομικά χρώματα καθώς και βαφές για πισίνες. 

Είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που εκτός από ISO Ποιότητας διαθέτει και ISO Εφαρμογής των υλικών που παράγει και αντιπροσωπεύει, το οποίο εξασφαλίζει την έντεχνη και ποιοτική κατασκευή των εφαρμογών της. 

Όλες οι λύσεις παρουσιάζονται σε ένα υπερσύγχρονο showroom 1.600 m2, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε και να περιηγηθείτε εικονικά στη διεύθυνση: http://www.polat.gr/default.asp?sid=8984

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο