Τα νέα των μελών μας

Podimatas Group: …συνεχίζουμε τη δουλειά μας και τα μαθήματά μας «από απόσταση»!

undefined

 

 

Νέα εργαλεία και επαγγελματικές υπηρεσίες livestreaming & videoconferences από την P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A. εξυπηρετούν την ανάγκη που προκύπτει τώρα για επικοινωνία, για συνεργασία αλλά και μάθηση «από απόσταση»! Επιχειρηματίες, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, καθηγητές και μαθητές μπορούν να «συναντηθούν» και να κάνουν τη δουλειά τους, στον …κυβερνοχώρο!

undefined

Μέσω μίας εύκολης και γρήγορης διαδικασίας, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης έως και 1000 ατόμων ταυτόχρονα και ανταλλαγής εικόνας και ήχου, στην οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή που συνδέεται στο διαδίκτυο, όπως υπολογιστής, tablet ή κινητό τηλέφωνο.

undefined

Οι συνεργάτες του Ομίλου μας ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τεχνολογίες και παρακολουθούν τις εξελίξεις, έτοιμοι να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα.

PODIMATAS GROUP, υπερήφανο μέλος της AV Alliance & του Congress Rental Network.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο