Τα νέα των μελών μας

Podimatas Group: Η PODIMATAS GROUP υλοποίησε την τελετή απονομής των Teleperformance Greece CRM Grand Prix Customer Service Awards για το 2019

 

undefined

 

Ένα πρωτοποριακό και εξαιρετικά δυναμικό virtual event έλαβε χώρα για την απονομή των CSR Grand Prix Customer Service Awards από την Teleperformance Greece.

Ο ετήσιος θεσμός του CRM Grand Prix έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα από την Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, της μεγαλύτερης εταιρίας στην παροχή «Customer Experience Management» στον κόσμο, για την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων Contact Centers της χώρας μας. Στην Ελλάδα διεξήχθη για 21η συνεχή χρονιά με συμμετοχές από 39 εταιρίες και από 6 διαφορετικούς κλάδους δραστηριότητας που συνολικά απασχολούν περισσότερους από 4.000 τηλε-εκπροσώπους.

undefined

Οι εταιρίες που διακρίθηκαν στον θεσμό CRM Grand Prix του 2019, συμμετείχαν στις κατηγορίες:

  • Telephone Response άνω των 50 τηλε-εκπροσώπων
  • Telephone Response κάτω των 50 τηλε-εκπροσώπων
  • E-Mail Response 

undefined

Εφέτος, η υλοποίηση της βράβευσης έγινε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021, στις εγκαταστάσεις της PODIMATAS GROUP και συγκεκριμένα σε ένα από τα Green Screen Hologram Studios του ομίλου, στο Πικέρμι, συνδυάζοντας την απομακρυσμένη σύνδεση των βραβευθέντων με τη φυσική παρουσία των συντονιστών.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο