Τα νέα των μελών μας

Podimatas Group: HAPCO & ACVB & TCB – Η δύναμη της συνεργασίας …με την υποστήριξη της PODIMATAS GROUP

 

undefined 

  

Η 1η σειρά του Open Web Forum του Greek Meetings Industry που παρουσιάζει την κοινή έρευνα για τον αντίκτυπο της πανδημίας, καθώς και τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν στη φάση της αποκατάστασης, ολοκληρώθηκε virtually, με μεγάλη επιτυχία και με την υποστήριξη της τελευταίας 3D τεχνολογίας στο GREEN SCREEN STUDIO από την PODIMATAS GROUP.

undefined

Ήταν μια κοινή πρωτοβουλία και απόρροια μιας εξαιρετικά αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers), ACVB (This is Athens-Convention & Visitors Bureau) και TCB (Thessaloniki Convention Bureau), η οποία και συνεχίζεται.

undefined

Την εκδήλωση τίμησε με τη συμμετοχή του ο Πρόεδρος της IAPCO (International Association of Professional Congress Organizers), Όρι Λάχαβ.

Είμαστε όλοι περήφανοι και ενθουσιασμένοι που είμαστε μέλη αυτής της δυνατής ομάδας! 

Δείτε το video: HAPCO & ACVB & TCB: Η δύναμη της συνεργασίας!

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο