Τα νέα των μελών μας

Podimatas Group: ΕΑΣΕ & PODIMATAS GROUP – Οι μεγάλες εκδηλώσεις απαιτούν δυνατές συνεργασίες!

 

undefined

 

Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) στην υλοποίηση του μοναδικού virtual event, του 31ου Συνεδρίου Ηγεσίας της χρονιάς: Terra Incognita- Leadership for Antifragility.

 

undefined

 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Green Screen Studio, στις εγκαταστάσεις του PODIMATAS GROUP, όπου συμμετείχαν κορυφαίοι εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου, διεθνούς φήμης και αναγνώρισης.

 

Η πλατφόρμα, η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής και συμμετοχής στο συνέδριο, το δημιουργικό και το live broadcasting υλοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου από την ομάδα της PODIMATAS GROUP. 

 

undefined

 

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Studio και τα υπέροχα τραγούδια του, όλο νόημα: «…ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!».

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο