Τα νέα των μελών μας

Podimatas Audiovisual: Δημιουργικός Μάρτιος για την P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A

 

undefined

Τον Φεβρουάριο του 2018 προβλήθηκε η νέα ταινία της Lacta η οποία απέσπασε άριστες κριτικές και προβλήθηκε εκτενώς από τα μέσα επικοινωνίας.

Η P.C. Podimatas Audiovisual S.A. δεν θα μπορούσε να λειψει ούτε από το movie business, επομενως  προσέφερε στην Foss Productions, τελευταίας τεχνολογίας projectors και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για να «χτισει» το σκηνικό της ταινίας με προβολές απο το Dubai του 2038.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Μπορείτε να δείτε το Making of της ταινίας στο παρακάτω linkhttps://www.youtube.com/watch?v=2IFITnrNNMI 

undefined

4-15 Mαρτίου, πραγματοποιήθηκε το συνέδριο ΙΕΕPO International Experience Exchange for Patient Organisations 2018 που διοργανωσε η εταιρία Vantageστο Ξενοδοχείο Intercontinental.

Διοργανώθηκε Welcome Dinner & GalaDinner καθώς και παράλληλα meetings και εκδηλώσεις σε πολλαπλά break out rooms με Projections από Barco HDX-W20 Full HD και Epson Full HD (7.000 Ansi), P.A. συστήματα ήχου και εξειδικευμένο σύστημα φωτισμού που στήθηκαν σε ειδικές τράσσες.

Επίσης, στο ξενοδοχείο στήθηκαν 6 καμπίνες για αυτόματη μετάφραση με τον αναλογο μεταφραστικό εξοπλισμό και stage 13mX 3m μαζί με catwalk 4mX 2mγια τα happenings του event.

15 – 18 Μαρτίου η εταιρία World Ventures πραγματοποιησε μεγάλο event για τους συνεργάτες της στο Metropolitan Expo για 3500 άτομα.

Μεταξύ άλλων συστημάτων οπτικοακουστικού εξοπλισμού, χρησιμοποιήθηκαν δύο custom projection screens 6mX 3m, δυο projectors BARCOUDX-4K32 (31.000 ANSILumen) που κρεμάστηκαν σε τράσσα μαζί με πολλαπλό φωτιστικό και ηχητικό εξοπλισμό για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μέσα στο χώρο. Επίσης συνολικά είκοσι 52’’ monitors χρησιμοποιήθηκαν στον χώρο για διανομή εικονας σε όλη την αίθουσα.

Μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών σε εικόνα, ήχο, Η/Υ, μεταφραστικά συστήματα και υπεύθυνοι του κατασκευαστικού τομέα της εταιρίας μας υποστήριξαν με την εμπειρία τους και τις δύο παραπάνω εκδηλώσεις. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο